VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÖRESEL LEZZETLER VE İŞ DÜNYASI BOLU’DA BU FUARDA BULUŞTU

26 Mayıs 2022

...............................................

Bolu’da düzenlenen ve üç gün sürecek  ‘Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ ile ‘Decoboss Yapı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı’ törenle açıldı. Türkiye’nin farklı kentlerinden firmalar stantlarını açarken yöresel ürünlerin yer aldığı stantlar yoğun ilgi gördü.

Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odasının destekleriyle iki yıl aranın ardından düzenlenen  ‘Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ ile Decoboss Yapı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı protokol üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcilerinin katıldığı törenle açıldı. Fuarda, firmalar iki yıllık süreçte yaptıkları yenilikleri tanıttılar. Bolu’dan ve Türkiye’nin farklı kentlerinden tarım ve hayvancılığın yanı sıra mobilya sektörünün önde gelen firmaları stant açarak yeni ürünlerini sergilediler.

Fuarda ayrıca yöresel lezzetlerin yer aldığı stantlar yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, Kalıcı Konutlar Fuar alanındaki stantları gezerek yöresel ürünlerin tadına baktı. Fuar, 29 Mayıs’a kadar ziyaretçilerine açık olacak.

  • YÖRESEL LEZZETLER VE İŞ DÜNYASI BOLU’DA BU FUARDA BULUŞTU
  • YÖRESEL LEZZETLER VE İŞ DÜNYASI BOLU’DA BU FUARDA BULUŞTU
  • YÖRESEL LEZZETLER VE İŞ DÜNYASI BOLU’DA BU FUARDA BULUŞTU
  • YÖRESEL LEZZETLER VE İŞ DÜNYASI BOLU’DA BU FUARDA BULUŞTU
1 yorum yapılmış
  • Agabey
    26 Mayıs 2022 • 09:50
    Bolu da gıda sektöründe ki esnaf herhalde dükkanlarında tavla felan oynayacak artık.. Kimlere şirin gözükmek istiyorsunuz,Esnaf kan ağlıyor..siftahsız haftalar geçiriyor...Tarım Bakanlığı ve Belediye yöresel lezzetler fuarı açıyor..Sadece spot para kazanmak amacında olan bu tür fuarların gıdaları açıkta ve korumasız satmalarıda cabası.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.