BOLU’DA KAÇAK ELEKTRONİK ÜRÜN SATAN İŞYERİNE OPERASYON

.....................................................

BOLU’DA KAÇAK ELEKTRONİK ÜRÜN SATAN İŞYERİNE OPERASYON
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da polis ekipleri tarafından kaçak elektronik ürünler sattığı tespit edilen işyerine yapılan baskında yüzlerce kaçak cep telefonu ve elektronik ürünler ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kent merkezinde faaliyet gösteren bir işyerinde kaçak elektronik ürünlerin satıldığı tespit edildi. Polis ekipleri tarafından işyerine baskın yapıldı. Ekipler tarafından işyerinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 135 bin TL olan 106 adet kaçak cep telefonu, 71 adet kaçak kablolu kulak üstü kulaklık, 88 adet kaçak kablosuz kulak üstü kulaklık, 70 adet kaçak akıllı saat ve 9 adet kaçak akıllı bileklik ele geçirildi. Olayla ilgili 38 yaşındaki Z.Ç. gözaltı alındı. Şüpheli hakkında ‘Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet’ suçundan soruşturma başlatıldı.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.