VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MÜDÜRLERİ 07.30'DA TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

24 Mayıs 2022

...............................................

Bolu Valisi Erkan Kılıç, göreve geldikten sonra ilçeleri gezip kentteki kamu kurumlarını ziyaret ederek brifing aldı. Vali Kılıç, valilikte çalışan birim müdürlerini de sabah 07.30’da toplantıya çağırarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Vali Erkan Kılıç, ilk olarak kamu kurumlarını ziyaret ederek daire müdürlerinden brifing aldı. Vali Kılıç, ilçeleri de ziyaret ederek kaymakamlardan yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

Vali Kılıç, Bolu Valiliği bünyesinde çalışan birim müdürlerini de mesaiden önce toplantıya çağırdı. Vali Kılıç, mesaiye erken başlayarak sabah 07.30’da müdürlerle toplantı yaptı. Vali Kılıç, verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden detaylı bilgiler aldı.

Vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarından memnuniyetlerinin öncelikli hedef olması gerektiğini belirten Vali Kılıç, “İçişleri Bakanlığımızca genelde uygulanan projelerle toplum yararına yönelik, insan odaklı, insanların hayatını kolaylaştıracak uygulama ve çalışmalara paralel olarak yerelde de bizler çalışmalarımızı vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışıyla vatandaş memnuniyeti esaslı olarak etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütmeliyiz. Vatandaşlarımızdan gelen başvuruların alınmasına ve iletilen taleplerin karşılanmasına hassasiyetle yaklaşmalıyız ve ivedilikle neticelendirilmesini sağlamalıyız” dedi.

4 yorum yapılmış
  • kriye
    24 Mayıs 2022 • 06:12
    Sayın Valimizi tebrik ediyorum bazıları gibi yerinden kalksam mi kalkmasam mı modunda değil geldiği gibi çalışmalara başladı Boluya hoşgeldiniz...
  • Boluluvatanda
    24 Mayıs 2022 • 09:57
    Haydi hayırlısı. Otelcilik Okulu Uygulama Otelinin devlet tarafından yapılması, yeni yönetmelik değişikliği gereği köylerde tekrar ilkokulların açılması için ilgili birimlere talimat verip, işin takibi yapılırsa çok iyi olur.
  • hakl
    25 Mayıs 2022 • 01:47
    evet sayın valimiz hoş geldiniz bolumuza, şeref verdiniz. çalışkan.dürüst ve iyi bir insan olduğunuz bence belli. fikirleriniz de çok güzel ve hakkaniyetli. bir de dediğiniz gibi kurum memurları ve müdürlerini vatandaşa yardımcı olmak ve vatandaşın işini kolaylaştırıp, hizmet etmek konusunda yönlendirebilirseniz bolu halkını çok memnun edersiniz. tabii ki herkesi aynı kefeye koymuyoruz ama bıktık artık burnu havada, ukela, her işi yokuşa süren üşengeç memurl
  • bolulu
    25 Mayıs 2022 • 01:56
    inşaallah sayın valimizi halkın içinde görürüz milletle iç içe yolda yürürken sokakta köyde vs vs hep toplantılarda değil, kutlamalar, açılışlar değil halkın içinde, derdinde Hz Ömer R.a gibi ne güzel olur Allah yardımcısı olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.