VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

''KAPIM SONUNA KADAR AÇIK BOLU HALKININ EMRİNDEYİM''

18 Mayıs 2022

................................................................................

Haber: Gülce Öğülener - Serap Varlık

Valiler kararnamesiyle Bolu Valisi olarak atanan Erkan Kılıç, kente gelerek görevine başladı. Çiçek ve tören alayıyla karşılanan Vali Kılıç, herkese kapısının açık olacağını vurguladı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in görevden alınmasının ardından valiler kararnamesi ile yerine Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Erkan Kılıç atandı. Ümit’in öğle saatlerinde görevini bırakmasının ardından yerine atanan Vali Kılıç, yeni görevi için kente geldi. Valilik binası önünde çiçeklerle karşılanan Kılıç, tören mangasını selamladı. Kendisini karşılayan daire müdürleri ile tek tek tokalaşan Vali Kılıç, gazetecilere açıklamalarda bulundu. 


Bolu’nun önemli bir olduğuna dikkat çeken Kılıç, “Bolu, Ankara ile İstanbul arasında iki büyük il arasındaki stratejik konumda bir il. Tarımsal ve turizm potansiyeli yüksek olan bir ilimiz. Aynı zamanda tarihi kültürel ve eşsiz doğasının olduğu çok kadim bir şehir. Burada görev yapmak benim için bir onur olacak. Eşit, katılımcı, adil, şeffaf ve hukuka uygun bir şekilde görevimi yapmaya çalışacağım. Bu görevi hep beraber yürüteceğiz. Boluluların emrindeyim, kapım ardına kadar açık. Herhangi bir fark gözetmeksizin herkese karşı kapımız açık. Halkın içerisinde olmayı seven bir yapıdayım. Öncelik vereceğimiz konuların başında bu vatan için şehit olanların yakınları ve gazilerimizin yanında olacağız. Yaşlılarımızın, yetimlerimizin, korunması gereken vatandaşlarımızın hep yanında olacağız. Bu devletimizin asli görevi. Benden öncede burada çok değerli valilerimiz çalıştı. Önceki valimiz Ahmet Ümit’e çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki çok güzel hizmetler ve eserler bırakmıştır. Bizlerde Bolu’nun kalkınması için elimizden ne gerekiyorsa sabah akşam durmaksızın çalışacağız. Bolu’ya hizmet etmiş herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  • ''KAPIM SONUNA KADAR AÇIK BOLU HALKININ EMRİNDEYİM''
  • ''KAPIM SONUNA KADAR AÇIK BOLU HALKININ EMRİNDEYİM''
  • ''KAPIM SONUNA KADAR AÇIK BOLU HALKININ EMRİNDEYİM''
  • ''KAPIM SONUNA KADAR AÇIK BOLU HALKININ EMRİNDEYİM''
  • ''KAPIM SONUNA KADAR AÇIK BOLU HALKININ EMRİNDEYİM''
  • ''KAPIM SONUNA KADAR AÇIK BOLU HALKININ EMRİNDEYİM''
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.