VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ ULAŞIMA İNDİRİM İSTEDİ

15 Mayıs 2022

.........................................................................................................

Bolu Belediye Meclisi, Mayıs Ayı birinci oturumunda AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay, öğrencilerin ulaşım ücretlerine yapılan zammın geri alınmasını teklif etti.

Bolu Belediye Meclisi Mayıs Ayı birinci oturumunda şehir merkezinde kullanılan ücretsiz ringlerin belirli saatlerde ücretli olarak sefer yapması konuşuldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay, öğrencilerin ulaşım ücretlerine yapılan zamları tekrar tartışmaya açtı.  

‘ÜCRETSİZ’ YAZAN TABELAYI KALDIRIYOR

Ücretsiz ring şoförlerinin belirli bir saatten sonra aracın önünde asılı olan ‘ücretsiz’ yazısı kaldırdıklarını ifade eden AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay, ‘’Daha önce bu ringe bağlı 4 tane aracı Bolu’ya hizmet etmesi için ring belirlenmiş. Mecliste ücretsiz diye söylendi. Ücretsiz diye bu ringler hizmete başladı. Ben gördüm bir iki tanesi bu üzerinde ‘ücretsiz’ yazan tabelayı kaldırıyor. Ücretli mi oluyor. Arkasında ‘ücretli’ mi yazıyor? Beş dakika sonra başka bir araç kalkıyor. Patatesti galiba. Peki köylere gidiyor mu? Yine 21 Nisan’da Karacaağaç Mahallesinden Alpağut’a servis yapıyordu bu araç. Üzerinde öyle yazıyordu. Saat 16.00.  Yine 21 Nisan’da 11.55’te Sanayi Durağından yolcu alma işlemi yaptı ve üzerinde ‘ücretsiz binilebilir’ levhasını kaldırarak. Patates mi Soğan mı onun ismine bakmadım. Ben bu konunun takip edilmediğini düşünüyorum’’ şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERİMİZE EKSTRA BİR İNDİRİM YAPALIM

Öğrencilerin ulaşım ücretlerine indirim yapılması teklifinde bulunan Uğur Akbay, ‘’Nisan ayında öğrencilerin ulaşım ücretlerine zam yapıldı. Burada öğrencilerimiz için 25 kuruşun saatlerce pazarlığını yaptık. Yapalım mı yapmayalım mı? İndirim sağlayalım mı sağlamayalım mı? Böyle bir durum olunca öğrencilerimizin hakkına girmiş oluyoruz diye düşünüyorum. Madem bu araçlar burada kullanılacaksa  o zaman öğrencilerimize ekstra bir indirim yapalım‘’ dedi.

4 yorum yapılmış
  • 15 Mayıs 2022 • 21:36
    Kendi döneminizde neden yapmadınız ? Dostlar alışverişte görsün.:))) Sahte davranmayın?
  • Bolulu
    16 Mayıs 2022 • 03:10
    Şov yapmayı bırakın.Gidin belediyelerin ulaşımındaki yakıttaki KDV yi kaldırın.Sadece öğrencileri sevindirmeyin Uğur bey vatandaşıda sevindirin.
  • Mustafa
    16 Mayıs 2022 • 03:30
    AKP önce son bir yılda motorine yapılan zammı geri alsın o dediğin kolay iş uğur
  • Bolu14
    17 Mayıs 2022 • 13:22
    Bolulu öğrencilere indirim yapacağına. TRAMVAY Yapınız.... Gerçekten hem şık hem ucuz bşr ulaşım araü™
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.