VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖDÜL HAK ETTİĞİ YERDE

13 Mayıs 2022

...............................................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2006 yılından bu yana her yıl İzzet Baysal'a Şükran Günlerinde verilmekte olan İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülü'nün bu yılki sahibi İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın eşi Solmaz Baysal oldu.

İzzet Baysal Şükran Günleri programları kapsamında 2006 yılından bu yana Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen İzzet Baysal Sorumluluk Ödül törenine Belediye Başkan Vekili Ahmet Yılmaz, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, BAİBÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Haluk Saygılı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, İzzet Baysal ile il müdürleri ve STK temsilcileri katıldı. Tören programı öncesinde BAİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Can Doğan ve ekibi tarafından konuklara “Sanatkar Yönüyle İzzet Baysal” isimli Türk Halk Müziği dinletisi sunuldu.
 

Ödülün verilecek ismin açıklanmasını ardından duygularını paylaşan ve Solmaz Baysal ile İzzet Baysal arasındaki bir anıyı aktaran Ahmet Baysal, “Şimdiye kadar İzzet Baysal Şükran Ödülü verileli 15 yıl oldu. Bu kadar beni duygulandıran bir ödül olmadı. Ödül İzzet Baysal’ın izinden giden kişilere veriliyor. Rahmetli amcam İzzet Baysal her muharrem ayında biliyorsunuz aşure yapılır. Eşim Solmaz da benim vasıtamla her muharrem ayında Sarıyer’e, amcama 1 tencere aşure gönderirdi ve emin olun, o rahmetli büyüğümüz Bolu’nun babası İzzet Baysal o küçük aşure için üşenmez Solmaz’a mektup yazardı. Mektupta, ‘Sevgili kızım Solmaz, gönderdiğin aşurelere çok teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar evde bana yapılanlardan çok farklı senin aşureye kendilerine söyledim. Bundan sonra aşureyi buna göre yapın’ demiş. İzzet Baysal babamız sırf bu nedenle kendisine teşekkür mektubu yazmıştır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 15. İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülü Solmaz Baysal’a takdim edildi. Tören, hediye takdimi ve günün anısına yapılan fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.