VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜNLÜ MOBİLYA MARKASI YENİ YÜZÜYLE BOLU’DA

11 Mayıs 2022

...............................................

Türkiye’nin ünlü mobilya markası Ergül Mobilya,  iki bin metrekare kapalı alan ve birbirinden renkli ve konforlu mobilya çeşitleriyle Bolu’da yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı. Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte yeni evlenecek çiftlere de özel fiyat kampanyasının bulunduğu Ergül Mobilya, kendine özgü tarzıyla fark yaratıyor.

Merkezi Kayseri’de bulunan ünlü mobilya devlerinden Ergül Mobilya’nın Bolu mağazası Abdurrahman Yarız ve Elif Erciyes tarafından açıldı. Karamanlı Mahallesi D-100 karayolu kenarındaki iki bin metrekare kapalı alan ve yüzden fazla mobilya çeşidinin bulunduğu Ergül Mobilya, konforlu mobilyalarıyla göz dolduruyor. Mağazanın ortaklarından Abdurrahman Yarız, 20 yıldır sektörde bulunduğunu belirterek, Ergül Mobilya ürünlerinin kendine has bir tarzının bulunduğunu söyledi. Mağazada yer alan ürün gruplarını anlatan Yarız, “Ortalama 18 tane konsept grubumuz var. Yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı. Bunun dışında 25’i aşkın tekil grubumuz mevcut. 10 takım, 10 farklı konseptte genç odası da bununla beraber. Bir uyku merkezi bölümümüz mevcut.” dedi.

YENİ EVLENEN ÇİFTLERE ÖZEL KAMPANYA

Piyasadaki diğer markalara oranla mobilyaların yüzde 15 daha ucuz olduğunu vurgulayan Yarız, “Bu konuda iddialı konuşabiliyoruz. Diğer markalarla kıyasladığımızda fiyat aralığımız yüzde 15 gibi bir pazarın altında. Mağazamızın toplam iki bin metrekarede alanı var. Mağazamızın içerisinde 100’ aşkın mobilya çeşidimiz mevcut. Açılışımıza özel düğün için müşterilerimize yaptığımız bir kampanya var. Yemek odası, yatak odası ve koltuk takımından oluşan üç parça grubumuz 39 bin 999 TL. Düğün paketlerimiz bu fiyatlardan başlıyor. Markamızın burada bilinirliği daha yeni yeni oluşuyor. Uzun yıllardan bu yana burada bu konsepti, bu büyüklükteki bir mağazayı, bu kadar çeşitliliği Bolu’ya ilk getiren firmayız.” diye konuştu.

  • ÜNLÜ MOBİLYA MARKASI YENİ YÜZÜYLE BOLU’DA
  • ÜNLÜ MOBİLYA MARKASI YENİ YÜZÜYLE BOLU’DA
  • ÜNLÜ MOBİLYA MARKASI YENİ YÜZÜYLE BOLU’DA
  • ÜNLÜ MOBİLYA MARKASI YENİ YÜZÜYLE BOLU’DA
  • ÜNLÜ MOBİLYA MARKASI YENİ YÜZÜYLE BOLU’DA
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.