VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AHMET BAYSAL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

11 Mayıs 2022

..................................................

Bolu’da İzzet Baysal Şükran Günleri için düzenlenen törende konuşan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, amcası İzzet Baysal’dan bahsederken gözyaşlarına boğuldu. Baysal, “Bu kadar zengin bir programı ben görmedim, inşallah yaşayacağız. Ama ben isterdim ki sen de aramızda ol, sen de yaşa, sen de gör. Çok güzel bir program bir hazırlanmış. Dolu dolu bir gün yaşayacağız. Bugün buraya gelirken benim yerimde senin olmanı isterdim. Gözlerim yaşararak geldim. “dedi.

Bolu’nun babası eşsiz hayırsever anısına düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri programı kapsamında İzzet Baysal anıtı önünde tören düzenlendi. Törene Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, İzzet Baysal Vakfı mütevelli ve yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Törende protokol üyeleri tarafından İzzet Baysal’ın anıtına çelenk bırakıldı.

Törende konuşan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın konuşması duygu dolu anlar yaşattı. Amcası İzzet Baysal’ı anlatırken gözyaşlarına boğulan Ahmet Baysal, “Bu kadar zengin bir programı ben görmedim, inşallah yaşayacağız. Ama ben isterdim ki sen de aramızda ol, sen de yaşa, sen de gör. Çok güzel bir program bir hazırlanmış. Dolu dolu bir gün yaşayacağız. Bugün buraya gelirken benim yerimde senin olmanı isterdim. Gözlerim yaşararak geldim. Karşılıksız verdin, onlarda bir şey istemedin. Ama bugün bir 11 Mayıs bile tüm Boluluların sana şükranlarını göstermeye yeter de artar bile.  Sana vereceğim haberlerin başında evvela şükürler olsun aşağı yukarı, 2021’den beri yaşadığımız COVID pandemisini nispeten atlatmış olarak görüyoruz, Allah’a şükrediyorum bu nedenle. Bu nedenledir ki bugün sana toplu olarak Bolulular sevgi ve saygılarını sunmaktan mutlu oluyorlar.” diye konuştu.

VAKFIN DOĞRU YOLDA

İzzet Baysal Vakfı’nın doğru yolda olduğunu vurgulayan Baysal, şunları söyledi:

“Bizlerden beklediğin haberlere gelince, vakfın doğru yolda, hedeflerin doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor, emin ol devam edecek. Fakat bugün Bolululara, Sayın Valim sizin huzurunuzda bir şey arz etmek istiyorum. Bolulular, bundan sonra bugüne kadar yapılanlar büyüklüğünde eserler beklemesin vakıftan. Çünkü vakıf bildiğiniz gibi amcamın varlığının gelirleri ile yapılıyor. O gelirlerin yüzde 67 buçuğu ile yapılıyor. Fakat iki sene önce rahmetli bana 1998 yılında, merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile beraber temeli attıkları İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinin açılışında, Bolu’ya memnuniyetle dönerken, iki açılış daha yapmıştı. ‘Oğlum, Ahmet sıra artık hukuk fakültesine geldi’ demişti.” 

  • AHMET BAYSAL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
  • AHMET BAYSAL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
  • AHMET BAYSAL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
1 yorum yapılmış
  • Ruziyesucu
    12 Mayıs 2022 • 03:06
    Köylüm olduğunu sonradan öğrendiğimiz sayın izzet baysalın benim çalıştığım okula yurt yaptırmak için ziyarete geldiğinde görmüştüm bolu ona çok şey borçlu memleketini unutmayan ölümünden sonra bile yaşayan gerçek bir insan ruhu şad olsun inşallah nurlarda uyusun bolu sizi hiç unutmayacak sayın Ahmet baysalada saygılaramcasının emanetine sahip çıktı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.