VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAZ SONUNDA BAMBAŞKA BİR BOLU OLACAK

6 Mayıs 2022

......................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  bu yaz yatırım ve çalışmalara hız vereceklerini açıklayarak yaz ayının sonunda Bolu’nun çok farklı bir kent olacağını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, başkanlık görevinde geçen üç yılı değerlendirdi. Hayal ettiklerinin tamamını yapamadığını ifade eden Başkan Özcan, “Üç yıllık görev sürem içerisinde hayal ettiklerimin tamamını yapamadım. İki yıllık pandemi döneminin olumsuz etkileri de var. Bu süre içerisinde çok önemli adımlar attık. Bunlarda beni mutlu ediyor. Üç yıl içerisinde en çok önem verdiğimiz çalışmalardan bir tanesi sosyal yardım haritasını hazırlamak oldu. Şu an Bolu’da yardıma ihtiyacı olup yardım alamayan kimse yok. Türkiye’de de bu anlamda Bolu’dan başka bir il bulunmuyor. İsrafı da tamamen ortadan kaldırarak bütçeyi artırdık. Çalmadan, çırpmadan, kamunun kaynaklarını yönetirseniz gerçekten paranın verimi artıyor. Üç yıllık görev süremde çeşitli kriterlere bakarsak bu süreyi düzgün kullanmışız. Anket sonuçlarına bakarsak vatandaş olumlu buluyor. Başarı oranımız Türkiye’deki belediye başkanlarının çok üzerinde. Yapılan tüm anketlerde bunu görüyoruz. Her zaman ilk üçte çıkıyoruz. “ ifadelerini kullandı.

İŞİ YOKUŞA SÜRME DERDİNDE DEĞİLİZ

Başkan Özcan, aylardır devam eden Gazipaşa okulu ile ilgili de Mayıs ayı belediye meclis toplantısında yeni gelişmelerin olabileceğini sinyalini vererek, “Bolu’ya bakanlar gelip gidiyor ve biz yok sayılıyoruz. Böyle bir şey olabilir mi. Biraz empati yapsınlar. Akıllarınca milli iradeyi yok saymaya çalışıyorlar.  Bu maalesef siyaseten onlara zarar veriyor. Gazipaşa okulu ile ilgili yapılan toplantıda arkadaşlarımız emrivaki yapıldığını değerlendirerek konuya sıcak bakmadılar. Mayıs meclisinde bu konuyla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Bunu olumlu şekilde sonuçlandırmaya çalışacağız. Burada başından bu yana haksız olan tek kurum Milli Eğitim Müdürlüğü. İşi yokuşa sürme derdinde değiliz. Biz Bolu’nun menfaatlerini düşünerek bir karar vereceğiz. “ diye konuştu.

GÜNDEMİMİZDE KÜLTÜR MERKEZİNE BAŞLAMAK VAR

Asıl bu yıl projelerimizi hızlandırıyoruz. Ekonomik sıkıntılara rağmen yatırımlarını durdurmayan ender belediyelerden bir tanesiyiz. Bolu, bu yaz sonunda çok farklı bir kent haline gelecek. Yaptıklarımız yaz ayının sonunda daha somut olarak ortaya çıkacak. Şu an gündemimizde kültür merkezine başlayabilmek var. Bölgenin en güzel kültür merkezi olacak. İstanbul Taksim’de bulunan Atatürk Kültür Merkezi ile kıyaslanabilecek bir yapıdan bahsediyorum. 100. Yıl Cumhuriyet Parkı ile ilgili kuzey etabı çalışmalarına başlayacağız. En azından kuzey kısmını sonuçlandırmak istiyoruz.

5 yorum yapılmış
  • Rasimduman
    6 Mayıs 2022 • 10:46
    Allah razı olsun sayın başkanım fakat belediye bünyesindeki şirket elemanlari ile kadrolu işçi personelini maaşlarda bir esitlesek 109 TL bayram ikramiyesi aldık lütfen göz önünde tutalım özel fabrikalar bile en az 6bin TL ye yakın maaş veriyor
  • ahmet
    6 Mayıs 2022 • 22:32
    SÖZ VERDİĞİNİZ DAĞKENT 2.ETAP TOKİ İLE ÜNİVERSİTE ARASINDAKİ KÖPRÜ YADA VİYADÜK NE ZAMAN YAPILACAK BAŞKANIM. VAZGEÇMEDİK. O BAĞLANTI ÇOK GEREKLİ. ÜNİVERSİTEYE YÜRÜYEREK GİTMEK İÇİN O KÖPRÜ ŞART. MUHTARLIK BİNASI AÇILIŞINDA DA SÖZÜNÜ ALMIŞTIK.
  • VATANDA
    6 Mayıs 2022 • 22:36
    VALİLİK ÖNÜ OĞUZ İŞ MERKEZİ ÖNÜNDEKİ KALDIRIM TAŞLARI YENİLENMEDİ. YAĞMUR YAĞDIĞINDA ÜSTÜNE BASINCA SURATIMIZA SU SIÇRIYOR. KAMYONLAR TAŞLARI HEP KIRDI.YENİLENMESİ LAZIM. KIŞIN DA ÇOK KAYGAN OLUYOR ORASI. YENİ DÖŞENEN DAMA TAŞLARINDAN OLMASI GEREKİYOR.
  • Esma
    8 Mayıs 2022 • 11:27
    Kanal yolu Bolu'ya hiç yakışmıyor bir türlü bitmedi güneşli havada toz toprak Yağışlı havada çamur içinde
  • Tanju
    11 Mayıs 2022 • 02:12
    Kanal yolu bizi bezdirdi. 3 yıl oldu. Yeter artık. Boluyu köye çevirdiniz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.