VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN GENEL SEÇİM ÇIKIŞI “KİMSE BENDEN SEÇİM EKONOMİSİ BEKLEMESİN”

2 Mayıs 2022

..................................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, genel seçimlerde partisine ekonomik olarak destek vermeyeceğini ve sahaya inmeyeceğinin altını çizerek, “Kimse benden seçim ekonomisi beklemesin” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram gazetesi için Mutlu Yuca’nın sorularını yanıtladı. Eski adliye binasının ne olacağına ilişkin merak edilen sorunun cevabını veren Başkan Özcan, binayı kent müzesi yapacaklarını açıkladı. Özcan, “Eski adliye binası geçici olarak kent müzesi olarak seçim öncesinde apar topar Kültür Bakanlığına tahsis edilmişti. Kültür Bakanlığı’nın hiçbir şey yapmayacağını gördük ve tahsisi kaldırdık. Orası ile ilgili projemizi hazırlattık ve bu yıl içerisinde çalışmalara başlayarak bitirmeye çalışacağız. Orası kent müzesi olarak tahsis edilmiş. Resim sergilerinin yapılabildiği ve kenti anlatan bir müze haline dönüşecek. İzzet Baysal Vakfı ile de görüşmelerimiz var. İzzet Baysal Vakfı ile yapacağımız görüşmeler olumlu sonuçlanırsa onlarında bu çorbada bir tuzu olmuş olacak.” diye konuştu.

BOLU TRAFİK IŞIKLARINDAN ARINDIRILAN İLK İL OLDU

Başkan Özcan, kavşak çalışmalarıyla birlikte kentin trafik ışıklarından arındırıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Bolu, trafik ışıklarından arındırılan ilk il oldu. Sadece karayollarının kontrolünde olan D-100 karayolu üzerindeki üç nokta dışında kentteki yaklaşık 80 kavşaktaki ışıklar kaldırıldı. Bu sayede trafik kazaları yüzde 35 oranında azaldı. Bolu’da artık trafik hiç durmuyor. Bu trafik ışıklarından dolayı biz her yıl milyonlarca lira elektrik faturası ödüyorduk. Bundan da kurtulduk. Ayrıca halkımızın yüzde 75’i yapılan kavşaklardan memnun. “

GENEL SEÇİMDE SAHADA OLMAYACAĞIM

Başkan Özcan, genel seçimlerde sahaya inmeyeceğini açıklayarak, “Bolu’da genel seçimlerde çok fazla sahada çalışmayı düşünmüyorum. Elbette benim oyumun rengi belli. Ben belediye başkanı kimliğimle bazı sembolik ziyaretler dışında seçimin içerisine çok girmeyeceğim. CHP dahil benden kimse seçim ekonomisi beklemesin. Seçim yaklaşıyor şu kadar adam alalım, şunu yaparsak milletin gönlünü alırız oyunu alırız şeklindeki işlere girmeyeceğim. Ben bütün siyasi partilerden oy alarak bu koltuğa oturduğumu unutmadım.” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Rasimozkaynak
    5 Mayıs 2022 • 18:01
    Ya sayın baskan bırakın seçiminde belediyeye bakın personelinize bakın kadrolu kadrosuz işçi ayrımına bakın 100 TL bayram ikramiyesi demek ne demek ramazan ayında bir erzaki verememek ne demek sözde sendika ihaleyi yapamamış.İsciye sahip çık garibaninin yüzünü guldur kadrolu adam 8bin TL alsın 10 yıllık teseron 4.600 TL yakisirmi bu size ve belediyeye yapmayın lütfen yapmayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.