VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENEL BAŞKAN ÜLKÜCÜ GENÇLERLE BULUŞTU

29 Nisan 2022

..............................................

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı’nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı İlhan durak, il başkanlığında düzenlenen iftar programına katıldı. Ülkücü gençler tarafından coşkuyla karşılanan Yıldırım, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem ve MHP İl Başkan Vekili Mehmet Başaran’ında hazır bulunduğu iftara katıldı.

İftar sonrası açıklamalarda bulunan Yıldırım, “Ocaklarımız Türkiye'nin dört bir yanında önemli çalışmalarına devam ettiriyor. Türkiye'nin değil, Dünyanın en büyük gençlik teşkilatı olarak bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak Dijital Birlik söylemi ile Blokzinciri Akademisi’nde eğitimlere başladık” dedi.

Terörle mücadeleye de değinen Yıldırım, “Artık PKK’nın ve diğer terör örgütlerinin beli bükülmüş durumda. Nerede bir terörist varsa sınır içinde sınır dışında güvenlik güçlerimiz tarafından imha ediliyor. Çok şükür ki, karakollarımız basılmıyor, sokaklarımızda canlı bombalar patlamıyor, sokak eylemleri meydana gelmiyor. Hamdolsun ki, içeride ve dışarıda ne kadar terörist varsa güvenlik güçlerimiz tarafından imha ediliyor. Hamdolsun ki, terörle mücadelede Cumhuriyet tarihinin en önemli sürecini yaşarken, dış politikada da en güçlü dönemimizi yaşıyoruz. Terörle mücadelemizde şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

  • GENEL BAŞKAN ÜLKÜCÜ GENÇLERLE BULUŞTU
  • GENEL BAŞKAN ÜLKÜCÜ GENÇLERLE BULUŞTU
  • GENEL BAŞKAN ÜLKÜCÜ GENÇLERLE BULUŞTU
  • GENEL BAŞKAN ÜLKÜCÜ GENÇLERLE BULUŞTU
  • GENEL BAŞKAN ÜLKÜCÜ GENÇLERLE BULUŞTU
1 yorum yapılmış
  • Yabanc
    4 Mayıs 2022 • 14:43
    Nerede eski ülkücüler ocaga ve partiye gitmek zor geliyor artık. Şimdiki gençler ülkücülüğü bilmiyor bidikleri bozkurt ve üç hilal. Biz o bozkurt için canımızı ortaya koyuyorduk şimdikiler külhanbeylik peşinde gençlere bunun öğretilmesi gerek.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.