VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT SON NOKTAYI KOYDU. SİYASET ÜSTÜ BİR PROJE

26 Nisan 2022

................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Karacasu ile Kartalkaya kayak merkezi arasında kalan ormanlık araziyi kapsayan Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Projesi Master Planı ile ilgili eleştirilere cevap vererek, “Bu projeyle doğal hayat kesinlikle bozulmayacaktır. Bu siyaset üstü bir projedir” dedi.

Bolu’da Karacasu ile Kartalkaya kayak merkezi arasında kalan ormanlık arazinin turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. Bolu Valisi Ahmet Ümit, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, İl Genel Meclisi üyeleri ile merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte katıldığı iftar programında proje kapsamında orman arazilerinin tahrip olacağına ilişkin eleştirilere yanıt verdi.

Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Projesi Master Planının siyaset üstü bir proje olduğuna dikkat çeken Vali Ümit, “Bu proje turizmde pik yapma potansiyeline sahip olan ilimiz için büyük ehemmiyet taşıyan, Bolu'muzun âli menfaatlerini önceleyen, siyaset üstü bir projedir. İlimizin doğal güzelliklerinin bozulması, ormanların daraltılması yasal olarak mümkün değildir. Yaylalarda hayvancılık yapan insanlarımızın menfaatlerini her zaman koruduk, korumaya devam edeceğiz. Bu projeyle doğal hayat kesinlikle bozulmayacaktır, müsterih olunuz” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    26 Nisan 2022 • 05:24
    Sayın Valimiz bir de şu meşhur projeyi bir anlatsa da halk da bilse, madem doğaya zarar verilmeyecek, bilelim de gönlümüz de aklımız da rahat olsun.
  • Boluludeilama14
    26 Nisan 2022 • 23:24
    Doğanın bozulmayacağına Vali mi karar veriyor, bu işin uzmanı yok mu. Gerçi şimdi herkes kendi kafasına göre uzman da buluyor.
  • Bolulu
    27 Nisan 2022 • 06:03
    Bolu halkının projeyi bir an önce görmesi gerekiyor bence.Oldu bittiye gelmemesi için.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.