VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİNİK ÖĞRENCİLER DOKTOR OLDU

23 Nisan 2022

..........................................................................................................

 Bolu’da  minik öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı  Özel Çağsu Hastanesi’nde sağlık çalışanları ile kutladı . Çocuklar hem hayallerini gerçekleştirdi hem de unutulmaz bir gün yaşadı.
  Sakarya İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şehirde bulunan Özel Çağsu Hastanesi’nde sağlık çalışanlarımızla birlikte kutladı. Ay yıldızlı tişörtleriyle hastaneye gelen öğrenciler, doktor önlüklerini giyerek hastanede çalışan doktorları tek tek ziyaret etti. Doktorlara merak ettikleri soruları soran öğrenciler,  bir günlüğüne ziyaret ettikleri doktorları muayene ettiler. Hayallerinin gerçekleştiğini söyleyen minik öğrenciler, hafızalarına güzel bir anı olarak kazınacak bir bayram yaşayarak hastaneden ayrıldılar.

ÇOCUKLARDA DOKTOR ÖNLÜĞÜ GİYME HEYECANI 

Hastanenin Halka İlişkiler Müdür Neşe Alagöz, ‘’ Öğretmenimiz bu yıl bayramlarını  hastanede kutlamak istediklerini, çocuklara hastaneyi gezdirmek istediklerini söylediler. Biz de seve seve kabul ettik. Çocuklarımız hastaneye geldiler. Poliklinikleri gezdirdik. Doktorların yanlarına gittik. Doktorlarımızın meslekleriyle ilgili sorular sordular. Bazı polikliniklerde çocuklarımız doktorları muayene ettiler. Hepsi doktor önlükleriyle gelmişti. Hayallerinde doktor olmak varmış. Hayatlarının en güzel gününü yaşadıklarını söyleyerek hastaneden ayrıldılar" dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.