VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA KABLO HIRSIZLARINA OPERASYON

19 Nisan 2022

..............................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu’nun Mengen ilçesinde Türk Telekom'a ait haberleşme ve enerji nakil kablolarını çalan şüpheliler jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Mengen ilçesine bağlı Akören köyünde Türk Telekom'a ait haberleşme ve enerji nakil kablolarının çalındığı ihbarı üzerine Bolu İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bölgedeki güvenlik kameraları tek tek inceleyen jandarma ekipleri kablo hırsızlarının içinde bulunduğu 14 ES 159 plakalı aracı tespit etti. Jandarma ekiplerinin teknik ve fiziki takibinin ardından Zonguldak'ın Devrek ilçesinden geldikleri öğrenilen K.K, S.K. ve Y.Ö, düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin çaldıkları kabloları hurdacıya sattığı öğrenildi

Gözaltına alınan üç şüpheli, jandarma komutanlığındaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

1 yorum yapılmış
  • 123
    20 Nisan 2022 • 02:23
    Bu şahıslar belli,bu malın çalıntı veya hırsızlık olayı olduğunu bile bile alıyorlar, köylere hurdacı sıkılmasın yayla zamanı geliyor. Hurda toolayıcılarna kimlik uygulansın gittikleri yerleri ve gidecekleri yerleri güvenlik güçlerine bildirdiler, Devlet bu çözüm bulmalı.yada bu adamlara kazma kürek işleri verilmeli elbette Allah yarattı rızkını yeniden kazanması sağlanmalıdır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.