VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'NİN İFTARINA SÜRPRİZ KONUK

16 Nisan 2022

.................................................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Kürşat Yılmaz’da partililerle birlikte iftara katıldı.

MHP Bolu İl başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel İftar yemeğine, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Ülkü Ocakları il Başkanı Cihan Özkalem, MHP İl ve İlçe Yönetimi ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Kürşat Yılmaz’da partililerle birlikte iftar programına katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihan Başaran,“Affımıza vesile olmasını umduğumuz Ramazan-ı Şerifin yarısına geldik. İnşallah Bayrama ulaşmak için dua ediyoruz. Bu akşam Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak düzenlemiş olduğumuz iftarımıza uzaktan yakından katılan bütün arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Bizi yalnız bırakmayan, MHP’yi seven tüm gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok yoğun bir organizasyondu belki ayakta kalan olduysa onlardan özür diliyoruz. Hiç kimse ayakta kalmasın, hiç kimse aç kalmasın diye hazırlığımız yapılmıştık. İnşallah bu organizasyonların daha güzellerini, daha büyüklerini bizden sonra gelecek olan başkanlara nasip olsun. Biz onlara örnek teşkil etsin diye bu organizasyonu iki yıldır çok güzel yapıyoruz. Daha güzellerini inşallah hep beraber yaşayalım” dedi.

 

2 yorum yapılmış
  • Esnac
    17 Nisan 2022 • 04:39
    Rahmetli Muhsin Başkanın bir sözü var; " islam hassasiyeti olmayan milliyetçiliğin içi boştur.". Allah kabul etsin...
  • Mustafa
    17 Nisan 2022 • 09:30
    Şaşırdık mı ? HAYIR.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.