VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARAFTARLAR İSYAN ETTİ

16 Nisan 2022

....................................................

Beypiliç Boluspor’un kendi sahasında karşılaştığı BB Erzurumspor maçında mağlup olmasının ardından kırmızı beyazlı takımın düşme potasına girmesine taraftarlar tepki gösterdi.

Beypiliç Boluspor’da son haftalarda yaşanan puan kayıplarının ardından kendi evinde BB Erzurumspor karşısında kritik maça çıktı. Taraftarlarda uzun bir aradan sonra tribünleri doldurararak takımlarını desteklediler. Kırmızı beyazlı takımın son maçında da yenilmesi taraftarları isyan ettirdi. Maçın ardından bir gurup Boluspor taraftarı, stadyumun dışında futbolcuların ve teknik heyetin takım otobüsüne bindiği esnada protestoda bulundu. Taraftarlar, teknik direktör Reha Erginer ve Boluspor yönetimini istifaya çağırdı. Takım otobüsünün stadyumdan ayrıldığı esnada polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Traftarlar daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

4 yorum yapılmış
  • BATTALKROLU
    18 Nisan 2022 • 04:05
    GİTTİ, GİTTİ,GİTTİ.GİTTİİİİ,GİTTİİİİİİİ, Durum çok vahim, bu haftada puan veya puanlar alamaz isek 2.Lig kırmızı gurup, Bursa ,Balıkesir ve Düzce ile oynarız.
  • Zfr
    16 Nisan 2022 • 19:58
    Ruhsuz herifler aldığınız paralar haram OLSUN
  • ppolat
    17 Nisan 2022 • 03:33
    Baskan oyun oynadi ve taraftarlari kahretti. Sahipsiz sehir Bolu.
  • Mert
    17 Nisan 2022 • 07:41
    Çarşambadan perşembenin gelişi belliydi.reha hocayla bu iş yürüse 2014 te olurdu.üstelik adam bir iki hafta önce istifa etmek istiyor siz kabul etmiyorsunuz.sonunda taraftarı çileden çıkardınız.vizyonist olamazsanız şimdi takımı kurtarın bakalım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.