VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BUNLARI MEYDANDA ODUN SOPASIYLA DÖVECEKSİN”

15 Nisan 2022

....................................................

Bolu’nun Göynük ilçesinde 70 yaşındaki emekli öğretmen Erol İlkhan, kendisini telefonla arayıp polis olarak tanıtan şüphelilerin “Banka hesaplarınıza terör örgütleri ulaşmış. Bunlara yakalamak için operasyon düzenleyeceğiz.” yalanına inanarak 100 bin TL dolandırıldı.

Olay, 5 ay önce Göynük ilçesinde meydana geldi. Erol İlkhan’ı telefonla arayan şüpheliler kendilerini polis olarak tanıtarak, “Banka hesaplarınıza terör örgütleri ulaşmış. Bunlara yakalamak için operasyon düzenleyeceğiz. Siz bankada bulunan bütün paranızı bize gönderin ve paranız devletin güveni altında olacak, geri iade edilecektir.? dediler. Şüphelilerin yalanlarına inanan İlkhan, ilçedeki banka şubesine gidip çektiği100 bin TL parayı havale etti. Bir süre sonra dolandırıldığı anlayan İlkhan, polise giderek şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında Adem Özçelik, Özkan Atış ve Kenan Badaş gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında, 'Kişinin, kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta ya da kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurum ve kuruluşlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık' suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmada, tutuksuz sanıklar hakim karşısına çıktı. Sanıklardan Adem Özçelik ile Kenan Badaş, üzerlerine atılı suçlamayı kabul etmezken, diğer sanık Özkan Atış da üzerine atılı suçlamaları reddetti.

Erol İlkhan da, mahkemede şikayetçi olduğunu söylediği sanıklara tepki gösterdi. İlkhan, “Bu adamlar ülkenin yüz karalarıdır. Kendilerini bana polis olarak tanıttılar. Yaptıkları bu çirkin işle Türk polisinin adını bile kirletiyorlar. Bunları odun sopasıyla meydanda döveceksin. Bakın bir daha insanları dolandırabiliyor mı' dedi.

2 yorum yapılmış
  • dede
    15 Nisan 2022 • 15:56
    acaba hocanız ecevitin 3 yıllık okulu sınavsız kazandırıp kayıt yaptırıp 2 ayda mezun edip atadığı öğretmenlerden mi?
  • Ahmet
    19 Nisan 2022 • 08:36
    Dayı haklı bunlara şeriat kanunu şart hırsızlık yapanın elleri kesilsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.