VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PROTOKOL VE POLİSLER İFTARDA BULUŞTU

9 Nisan 2022

..............................................

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Bolu’da görev yapan polisler iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından programa katılan protokol üyeleri tarafından pasta kesildi.

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Anadolu Otoyolu kenarında bulunan Küçük Melek Düğün ve Toplantı salonunda iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe, Bolu Valisi Ahmet Ümit, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı, siyasi parti ve STK temsilcileri ile aralarında il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda polis katıldı.

Sadettin Aksoy ve eşi Özlem Aksoy, yemeğe gelenleri kapıda karşıladı. Yemekte düzenlenen semazen gösterisi ilgiyle izlendi. Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezanla oruçlar açıldı. Yemeğin ardından konuşan Vali Ümit, polislerin huzurun ve güvenliğin korunması için önemli görevler üstlendiğine dikkat çekerek, “Polis teşkilatı diğer güvenlik kuvvetleri ile birlikte gece ve gündüz demeden büyük bir fedakarlık, kahramanlık ve cesaret örneği gösteriyor. Bolu’nun suç oranlarının düşüklüğü açısından Türkiye’nin en iyi illerinden biri. Bunun da güvenlik güçleri, özellikle de polis teşkilatının özverili çalışması sayesinde başarılıyor” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un eşi Özlem Aksoy, polis eşleri ve emekli polis memurlarının eşleriyle Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü pastası kesildi. Polis haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ile görevlerinde başarılı olarak ödül almaya hak kazanan polis memurlarına protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

2 yorum yapılmış
  • ekonomi
    9 Nisan 2022 • 08:15
    afiyet olsun gözümüz yok kimsenin yemeğinde biz ancak ekmeğimizin peşinde
  • kriye
    9 Nisan 2022 • 10:14
    Protokol var Tanju Bey davet edilmedi mi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.