VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RECAYİ ÇAĞLAR İÇİN DONÖR ARANIYOR

8 Nisan 2022

...............................................

Bolu’nun Yeniçağa ilçesi belediye başkanı AK Parti’li Recayi Çağlar’ın yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürerken doktorları tarafından acilen karaciğer nakli yapılmasına karar verildi. Başkan Çağlar’ın oğlu Azmi Çağlar, gönüllü vatandaşlardan karaciğer nakli için çağrıda bulundu.

Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, geçtiğimiz gün fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Çağlar’ın doktorları tarafından acilen karaciğer nakli yapılmasına karar verildi. Başkan Çağlar’ın oğlu Azmi Çağlar’nakil için canlı donör arandığını belirterek gönüllü vatandaşlara çağrıda bulundu.

Azmi Çağlar, “Babam Recayi Çağlar’ın karaciğer ile ilgili hastalığı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmektedir. İyileşme sürecinde olumlu gelişmeler olmak ile birlikte acilen karaciğer nakline ihtiyaç duymaktayız. Bu kapsamda; 18-60 yaş arasında, A RH(+) A RH (-) kan gruplarına sahip, gönüllü canlı donöre ihtiyaç duymaktayız. Bu konuda organ bağışı yapabilecek gönüllü kişilerin aşağıdaki numaralar ile iletişime geçmesi rica olunur. “ dedi.

0539 490 00 82 (Azmi Çağlar)

0 505 320 20 66 (Abdussamed Çağlar)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.