VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ULAŞTIRMA BAKANI SAHURU BOLU’DA İŞÇİLERLE YAPTI

8 Nisan 2022

....................................................

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sahurda Bolu’ya gelerek Bolu Dağı Bakım ve İşletme Şefliğinde görev yapan Karayolları işçileriyle birlikte sahur yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sahuru karayolları işçileriyle birlikte yapmak için Bolu’ya geldi. Bakan Karaismailoğlu, Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Bakım ve İşletme Şefliği önünde kurum yetkilileri ve işçiler tarafından karşılandı. Karaismailoğlu, kontrol merkezine geçerek yetkililerden son yaşanan heyelan ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bolu'da kış mevsiminin yoğun geçtiğini belirten Karaismailoğlu, “Arkadaşlarımız bu kış cansiparane bir mücadele verdi. Ulaşımı 24 saat açık tutmak için hakikaten özverili çalışma yaptılar. Türkiye genelinde 68 bin kilometrelik yol ağında 13 bine yakın çalışma arkadaşı ile bütün yolların açık tutulması ve vatandaşın ulaşım ihtiyacını görmek için çok yoğun bir çaba sarf ettiklerini hatırlatarak "Artık yaz sezonuna giriyoruz. Kışla mücadele çalışmalarımız bitti. Bundan sonra artık şantiyeleri açıp normal imalat ve yapım işlerimize, rutin bakım işlerimize dönüyoruz." şeklinde konuştu.

Bakan Karaismailoğlu, işçilerle birlikte sahur yapıp sohbet ettikten sonra Bolu’dan ayrıldı.

1 yorum yapılmış
  • ppolat
    10 Nisan 2022 • 02:14
    Civa gibi ele avuca sigmiyor Karaismailoglu.Her yerde isini takip ediyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.