VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU DAĞI TÜNELİ BUGÜN ULAŞIMA AÇILACAK

4 Nisan 2022

..........................................................................................................

 Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde heyelan nedeniyle kapanan yolun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor. Bolu Valisi Ahmet Ümit, önümüzdeki saatlerde yolun iki şeridinin trafiğe açılacağını söyledi.
Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli Düzce girişinde meydana gelen heyelan yüzünden ulaşıma tamamen kapanan yolda, Karayolları ekipleri toprak kaldırma işlemlerini tamamladı. Ekipler yol, refüj ve tünel tüpleri üzerindeki temizlik çalışmasını sürdürüyor. Yolun ulaşıma kapalı olması nedeniyle sürücüler, Abant ve Kaynaşlı gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriliyor.

 
 Bolu Dağı Tünelinde devam eden çalışmalarla ilgili son gelişmeleri açıklayan Vali Ümit, “Tünel içerisindeki çamurlanma için temizlik çalışmaları sürüyor. Bu tamamlandığında iki yönü de trafiğe aşmış olacağız. Aksilik olmazsa tünel bugün açılacak. Akşama doğru planlıyorduk ama daha erken de mümkün olabilir. 1-2 saate kadar açılabilir" dedi. Ümit, "İlk etapta yolun tamamı değil ikişer şerit açılması planlanıyor. Böyle bir taraftan temizlik çalışmaları da devam edecek" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.