VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜN AĞARINCA HEYELANIN TAHRİBATI ORTAYA ÇIKTI

3 Nisan 2022

...................................................

Bolu Dağı Tüneli’nde yaşanan heyelanın ardından karayolları ekipleri hafriyat kaldırma çalışmalarına devam ediyorlar. Heyelanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıkarken yolun yarın kontrollü olarak ulaşıma açılması planlanıyor.

Bolu Dağı Tüneli’nde dün akşam saat 19.50 sıralarında yoğun kar yağışı sonrasında karların erimesi ve kuvvetli rüzgar sebebiyle Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli Ankara istikameti girişinde heyelan meydana geldi. Tünelin üst kısmındaki ormanlık alandaki toprağın kayması sonucu otoyol çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı. Olayın ardından karayolları ekipleri yoldaki toprak ve kaya parçalarının kaldırılması için çalışma başlattı. İstanbul yönündeki toprak tamamen temizlenirken ekiplerin Ankara istikametindeki hafriyat kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Bolu Dağı Tüneli'nde meydana gelen heyelanın boyutu havadan görüntülendi. Heyelanın şiddeti ise gün ağarınca ortaya çıktı. Ekipler, havanın aydınlanmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Otoyolun yarın kontrollü olarak trafiğe açılması planlanıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.