VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EĞİTİMDEKİ BAŞARISINI EMLAK SEKTÖRÜNE TAŞIDI

2 Nisan 2022

............................................

Bolu’da başarılı bir eğitimci ve yönetici olarak yıllarca görev yapan Kemal Ersan, emekli olduktan sonra kendi işyerini açarak emlak sektöründeki yerini aldı.

Bolu’da uzun yıllar öğretmenlik ve idarecilik yapan, son olarak Behiye Baysal İlkokulu / Ortaokulu’nda okul müdürü olarak görevini tamamlayan, eğitim camiasının sevilen isimlerinden Kemal Ersan, geçtiğimiz aylarda emekli oldu. Eğitim hayatında başarılarıyla bilinen Ersan, emekli olduktan sonra emlak sektörüne yöneldi. Bolu’nun önde gelen emlak şirketinde bir süre staj yaparak tecrübe kazanan Ersan, kendi emlak firmasını kurdu. Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve köşe yazarı olan Ersan, bundan sonra emlak sektöründe yoluna devam edecek.

Kemal Ersan Gayrimenkul & Danışmanlık firması İzzet Baysal Caddesi Abak İş Merkezi 3’üncü kat 8 numaradaki işyerinde " Güveninize Talibiz" ilkesiyle arsa ve daire satışlarına başladı

4 yorum yapılmış
  • Ali
    2 Nisan 2022 • 12:50
    Hocam serbest piyasa müdürlük yapmaya benzemez aman dükkatli ol
  • Hayrlolsun
    2 Nisan 2022 • 13:57
    Hayırlı olsun h
  • Hayrlolsun
    2 Nisan 2022 • 13:59
    Hocam hayırlı olsun bol bereketli kazançlar.bir emlakçı da 1 ramazan günü ben karantinadayken kayınpederinin yönetici olduğu apartmandan benim sunta MDF ve buzdolabını alarak emeğini zayi etti yüz yize konuşuruz hocam
  • KemalERSAN
    2 Nisan 2022 • 17:43
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. "Güveninize Talibiz" diye çıktığımız yolda güveninizi kaybetmemek firmamızın tek hedefi olacak. Güveninize bir helal geldiği an bu sektörde bilinsin ki olmayacağız. İyi ki varsınız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.