VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE MECLİSİNDE BÜYÜK GERİLİM

1 Nisan 2022

..............................................

Bolu Belediye Meclis toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay’ın “Bolu’muzun geleceği günlük siyasi şovlarla geçiştiriliyor. Kimi cumhurbaşkanlığı hayaliyle, kimi de vekillik hayalleriyle gününü gün ediyor” şeklindeki sözleri sert tartışmalara neden oldu. Akbay’ın sözlerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “Sen o kadar küçük düşünen bir adamsın ki cumhurbaşkanlığı hayalin olamaz. Size zekâ yoksunu olarak hitap etmek istiyorum” şeklindeki sözleri salonda sert rüzgarlar estirdi.

Bolu Belediye Meclisinin Nisan ayı birinci toplantısına AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sert tartışması damga vurdu. Bolu Belediyesinin üç yıllık döneminin boşa geçtiğini savunan Akbay, “Büyük işlerin hepsi duruyor, küçük işler devam ediyor. Bütçe açık vermeye devam ediyor, personel alımları devam ediyor. İşten çıkarılan emekçilerimize maddeli sebepler bahaneleri sunuluyor. Doğrudan teminlerin tutarları artmaya devam ediyor. Söz verilen projeler yavaş yavaş bahanelerle raporlardan da çıkarılıyor. Bolu’muzun hem zamanı hem parası boşa harcanıyor. Bolu’muzun geleceği günlük siyasi şovlarla geçiştiriliyor. Kimi cumhurbaşkanlığı hayaliyle, kimi de vekillik hayalleriyle gününü gün ediyor” şeklinde konuştu.

Akbay’ın sözlerine sert sözlerle cevap veren Başkan Özcan, şunları söyledi:

“Bu kadar saçma sapan tutarsız bir konuşma ben duymadım. Uğur Bey, sizin sözlerinizle size hitap etmek istiyorum. Size geri zekâlı demek istemiyorum hakaret olur diye, sadece zekâ yoksunu olarak hitap etmek istiyorum. Gerçekten bu yaptığınız konuşmayla da kendinizi kamuoyuna bir kez daha gösterdiniz. Sen o kadar küçük düşünen bir adamsın ki cumhurbaşkanlığı hayalin olamaz. Gelebileceğin en üst noktaya atanarak gelmişsin. Bir Bolulu hemşehrinizin, bir Bolulu belediye başkanı. Kafasında cumhurbaşkanı hayali varsa bu adam büyük düşünüyor demektir. Tamam mı? Ama alışkın değilsiniz siz. Olurum olmam, hayalini kurmak da mı yasak? İnsanlar Türkiye’de, ‘Sen olmalısın’ diyenler var. Sen bunları dedirtebilecek biri olmadığın için benim hayallerimi anlayamazsın”

3 yorum yapılmış
  • VATANDA
    1 Nisan 2022 • 22:36
    HELAL OLSUN BAŞKAN..AĞZININ PAYINI ALMIŞTIR UMARIM.. ÇATLIYOR HASETİNDEN
  • Yldz
    2 Nisan 2022 • 04:52
    Tanju Bey'in hayalleri ve Bolu' nun gerçekleri.
  • Divani
    4 Nisan 2022 • 04:28
    Keşke büyük düşünebilseydi! Adamın işi gücü algı. Her ortamda kendini ortaya koymak. Bukelamun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.