VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GERİ DÖNÜŞÜMLE YAPILAN TESİSLERE ÖDÜL

30 Mart 2022

.....................................................

Mengen Belediyesinin hurdalıktaki malzemelerin geri dönüşümüyle ilçemize kazandırılan halısaha, kapalı pazar yeri, sosyal tesis projeleri ve belediyenin proje ortağı olduğu yeni üniversite kampüs projesi İkinci Yüzyıl Derneği’nin Yerel Yönetimler Proje Ödüllerine layık görüldü.

İkinci Yüzyıl Derneği tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Proje Ödülleri Töreni Ankara’da yapıldı. Ödül törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinin belediye başkanları katıldı. Ödül töreninde Mengen Belediyesinin hurdalıktaki malzemelerin geri dönüşümüyle ilçemize kazandırılan halısaha, kapalı pazar yeri, sosyal tesis projeleri ve belediyenin proje ortağı olduğu yeni üniversite kampüs projesi ödüle layık görüldü.

Mengen Belediye Başkanı CHP’li Turhan Bulut’a ödülünü Muğla Milletvekili Burak Erbay verdi. Başkan Bulut, aldığı ödülü tüm belediye çalışanları ve hizmetlerin her zaman en iyisine layık olan Mengen halkı adına aldığını ifade ederek, bu töreni düzenleyen İkinci Yüzyıl Derneğine ve çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.