VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZMİR BOLULULAR DERNEĞİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

30 Mart 2022

...............................................

Hemşehri bilincini yükseltmek ve İzmir’de yaşayan Boluluların kaynaşmasını sağlamak için 2014 yılında kurulan İzmir Boluluar Derneği yeni başkanını seçti. Blok listeyle gidilen seçimde yeni başkan Saip Özpenpeci oldu.

Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi kararına karşı Danıştay’a ilk davayı açarak Bolu’nun yayla ve ormanlarını talandan kurtarmak için çoban ateşini yakan sivil toplum kuruluşu olma özelliği de taşıyan İzmir Bolulular Derneği, yeni başkanını seçti. Derneğin yeni başkanı Saip Özpenpeci oldu.

Ramada Encore Otel’de düzenlenen genel kurul toplantısına İzmir’de yaşayan Bolulular yoğun ilgi gösterdi. Genel kurul toplantısı eski başkan Güner Güney’in açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Faaliyetlerin ve gelir gider tablosunun ibrasının ardından blok liste oylanarak yeni yönetim kurulu belirlendi.

Yapılan oylamanın ardından, Saip Özpenpeci Başkan, Erdoğdu Özcan Başkan Yardımcısı, Cahide Özcan Başkan Yardımcısı, Levent Arslan Sayman (Muhasip) Ertuğrul Turan Genel Sekreter, Erdoğan Yüksel ve Turgut Bozoğlu Üye olarak yeni yönetim kurulunu oluşturdular.

1 yorum yapılmış
  • ArzuMahmureZKIRIM
    9 Kasım 2022 • 12:38
    Hayırlı olsun bsşarılar dilerim bende bolulu olarak bu dernekte yer almak isterim Ankara'da yaşayan bolulular derneği üyesiyim şuan iksmetgahımız İzmir dikilide ilginize ve bilginize şimdiden teşekkür ederim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.