VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARİYER FUARINA ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

25 Mart 2022

................................................................................................................

Bolu’da Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin koordinasyonunda düzenlenen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’nda açılan stantlar öğrencilerin akınına uğradı.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin koordinasyonunda Bölgesel Kariyer Fuarlarının sonuncusu Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Bolu Valiliği ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Bolu’da düzenlendi. 11 Valilik ve 17 üniversitenin paydaşlığıyla gerçekleşen kariyer fuarının açılışına Bolu Valisi Ahmet Ümit, Karabük Valisi Fuat Gürel, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün yanı sıra üniversitelerin rektörleri ve yüzlerce öğrenci katıldı. Kariyer fuarının yapıldığı kongre merkezinde açılan stantlara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce öğrencinin akın ettiği stantların önünde yoğunluk oluştu.
Fuarın açılışında Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği korosunun seslendirdiği türküler ilgiyle dinlendi. Öğrencilere gelecekleri için nasihatlerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, “Hayata nasıl başlarsanız öyle devam edersiniz. Eğitim ve öğretim hayatınıza azami özen göstermelisiniz. Çünkü sizlere aileniz ve ülkeniz güveniyor. Burada oturan hocalarımızın ilim ve irfanlarından sonuna kadar istifade edip faydalanmalısınız. Hatta en küçük bir bilgi kırıntısının ile es geçilmemesi gerektiğine inanıyorum. Günümüz koşullarında nitelikli insan nasıl bir insan olmalı. Bilgiyi üreten kullanan ve teknolojiye dönüştüren bir insan olması lazım.” dedi.
Açılış programı fuara katkı sağlayan sponsorları ödüllerin verilmesi ve protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.