VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZİNCİRLEME KAZADA BACAKLARI KOPAN KİŞİ HASTANEDE ÖLDÜ

20 Mart 2022

.........................................................

Bolu Dağı Tüneli’nde 18 aracın birbirine girdiği ve 31 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında bacakları koparak ağır yaralanan 16 yaşındaki Doğan Başaran tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 8 aylık bebeğin ise, yoğun bakımda mücadelesi sürüyor.

Kaza, dün saat 15.00 sıralarında Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli içerisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden bir otomobil tünel içerisinde buzlanan yolda direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu savruldu. Yolun ortasında kalan otomobile arkadan gelen araçlar çarptı. Zincirleme trafik kazasında 2 otobüs, 6 tır ve 10 otomobil birbirine girdi. Kazada yaralanan 17 kişi Düzce ve Bolu’daki hastanelere kaldırılırken, 14’ünün tedavisi ayakta yapıldı. Kazada bacakları kopan ve ağır yaralı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Doğan Başaran doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan 8 aylık bebeğin ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

2 yorum yapılmış
  • bolulukz
    20 Mart 2022 • 06:10
    Allah rahmet eylesin çok genç yaştaymış
  • ppolat
    21 Mart 2022 • 13:41
    Her zaman oldugu gibi bir ders cikarilmadi.Bilirkisiler kifayetsiz.Ates dustugu yeri yakiyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.