VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARKADAŞLARIYLA TARTIŞIP İNTİHARA KALKIŞTI

17 Mart 2022

..........................................

Bolu’da gece saatlerinde alkol aldıktan sonra arkadaşlarıyla tartışan genç, inşaat halindeki binanın tepesine çıkarak intihara kalkıştı. Polis ve arkadaşlarının ikna ettiği genç ikna edilerek çıktığı binadan aşağı indirildi.

Olay, gece saatlerinde Bolu belediyesinin yanında inşaat halindeki binada meydana geldi. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen genç, alkol aldığı arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra inşaat halindeki binanın üzerine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Gencin bağırmalarını duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri binanın önüne atlama yatağı açarken polis ekipleri de genci ikna etmeye çalıştı. İntihara kalkışan genç, arkadaşları ve polislerin yaklaşık bir saat süren ikna çabalarının ardından binadan indirildi. Binaya çıkan genç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    17 Mart 2022 • 04:43
    oğlum hiçmi işiniz yok.boş işlerle uğraşıyorsunuz..biraz üretken olup.etrafınıza verimli olun..hayret bitmiş bir gençlik ve z kuşağı var hep ailesinin parasıyla..geçinen..şimdiki gençlik ailesi tarafından çok şımarık yetiştiriliyor..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.