VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN HDP’Lİ VEKİLE TOKAT GİBİ YANIT

11 Mart 2022

...........................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, siyasi paylaşımları ve söylemleri nedeniyle işten çıkarılan Mahire Yentür, nedeniyle kendisi hakkında iddialarda bulunan HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na sert sözlerle cevap verdi. Özcan, Kürtlerin bu milletin asli unsurları olduğunu vurgulayarak genç kadının Selahattin Demirtaş fotoğrafı paylaştığı için değil hizmet kurumunda iş yerine sürekli siyaset yaptığı için işine son verildiğini açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Selahattin Demirtaş’ın fotoğrafını paylaşmasının yanı sıra kurumda sürekli siyaset yaptığı gerekçesiyle Mahire Yentür’ü işten çıkardı. HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’da genç kadının işten çıkarılması nedeniyle Başkan Özcan’a tepki gösterdi. Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından “Tanju Özcan Bolu Belediyesini kazanırken 3500 civarında Kürt vatandaşın oyunu da almış. Peki şimdi ne yapıyor? Selahattin Demirtaş fotoğrafı paylaştığı için mazlum bir kadını işten atıyor! Bu CHP Belediyeleri hep böyle mi yapacak? Yanlıştan dön, kadını işe al. Mahire Yentür, bir temizlik işçisi. Kürt vatandaş. Bolu Belediyesinden  çıkarıldı. Suçu mu? Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını paylaşmak. Mahire Yentür'ün mektubu aşağıda. İşten çıkartılmakla kalınmadı, sosyal dışlama da yaşadı! Cevap vermek isteyene kulağımız açıktır.” diye yazdı.

Başkan Özcan’da Gergerlioğlu’na sosyal medya hesabı üzerinden sert sözlerle cevap verdi. Kürtlerin bu milletin asli unsurları olduğunun altını çizen Başkan Özcan, “Bana ırkçı,faşist diyenler şunu iyi bilsinler. Kürtler bu milletin asli unsurudur. Artık şunu hepiniz öğrenin; ”Kürtler sizin istediğiniz yöne çekebileceğiniz, sürekli ucuz siyasetinize alet edebileceğiniz bir grup değil, bu ülkenin asli unsurudur. Bana iftiralar atan ayrılıkçı, kimlik milliyetçileri, sözde milletvekilleri. Asla amacınıza ulaşamayacaksınız. Bahsi geçen personel Selahattin Demirtaş fotoğrafı paylaştığı için değil hizmet kurumunda iş yerine sürekli siyaset yaptığı için işine son verildi” dedi.

4 yorum yapılmış
  • adalet
    11 Mart 2022 • 08:50
    gergerlioğlunu tahliye eden adalet sistemi hangi gezegende var?
  • Bolu
    12 Mart 2022 • 04:22
    Yeter korktunuz adamın resmi bile iktidarın, muhalefetin bacaklarının bağını çözüyor görünce. neden biliyormusunuz gerçekleri konuşuyor da ondan.
  • muhsinosmanolu
    12 Mart 2022 • 08:36
    HER İKİ TARAFIN DEDİKLERİ ÖDEMLİ
  • ppolat
    13 Mart 2022 • 06:03
    Esas kilicdarogluna yuklensin.Genel baskan ulkenin ne kadar sorunu varsa bir gunde cozecekmis.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.