VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZZET BAYSAL VAKFI’NIN 146’INCI ESERİ TÖRENLE AÇILDI

7 Mart 2022

.......................................................

Bolu Valiliği ile İzzet Baysal Vakfı Başkanı Hayırsever Ahmet Baysal arasında imzalanan protokol kapsamında Gölyüzü Mahallesinde tüm donatımı da dahil olmak üzere inşa edilen 6 derslikli ve 200 öğrenci kapasiteli Solmazana Anaokulu’nun açılışı yapıldı.

İzzet Baysal Vakfı'nın 146’ncı Ahmet Baysal’ın 22’nci eseri olan 6 derslikli ve 200 öğrenci kapasiteli Solmazana Anaokulu açılışına, Bolu Valisi Ahmet Ümit, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ile eşi Solmaz Baysal, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “İlimizde 21 adet anaokulumuz, 246 adet anasınıfı şubemiz, 4 bin 24 evladımızdan oluşan 1. sınıf öğrencimiz eğitim-öğretim görmektedir. Bu öğrencilerimizden 3 bin 400’ü anaokullarımızda eğitim görerek okul öncesi eğitimlerini almış durumdalar. Bu oran yüzde 85’e tekabül ediyor. 6 derslikli 200 öğrenci kapasiteli modern bir şekilde yapılan anaokulumuzda evlatlarımızın tüm ihtiyaçları düşünülerek dizayn edilmiş ve hizmete sunulmuştur. Bu vesileyle rahmetli İzzet Baysal beyefendiyi tekraren rahmetle yad ediyorum, rabbim gani gani rahmet eylesin. İnsanın en çok arzu ettiği şey vefatından sonra hayırla yad edilmektir. “ dedi.

Açılış töreninde öğrencilerin dans gösterileri ilgiyle izlendi. Törene katılan protokol üyeleri açılış kurdelesini kestikten sonra anaokulu gezerek minik öğrencilerle bir araya geldiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.