VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

2014 SEÇİM PUSULASI ÜZERİNDEN ÖZCAN’A YÜKLENDİ

7 Mart 2022

..............................................

Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 2014 yılında yapılan seçimde Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy verdiğine ilişkin paylaşımını göstererek, “Ya yalan konuşuyorsun ya da istemeye istemeye doğruları itiraf ediyorsun” dedi.

Bunun üzerine Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı konu alan bir paylaşımda bulundu. Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, sosyal medya hesabı üzerinden 2014 yılında yaptığı paylaşımlarla, bugünlerde söylediği sözleri karşılaştıran AK Parti İl Başkanı Suat Güner, “Ya yalan konuşuyorsun ya da istemeye istemeye doğruları itiraf ediyorsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Güner’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Son günlerde her söylemi elinde patlayan Tanju Özcan'ı CHP Genel merkezi de ciddiye almıyor artık. CHP Genel Merkezinden puan kapmak için 1069 No.lu sandıkta resim çekip "İlk oyu kullandık. Hayırlı Olsun" diye paylaşım yapan sendin. 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vermedim diyen Tanju Özcan, kendi adayınız Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vermediğini daha yeni açıkladın. O zaman diğer iki adaydan ya doğruyu bulup Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdin ya da şuan ki ittifak ortağınız ve yerel seçimde 4 bin oyunu aldığın HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş'ı destekledin. Ya yalan konuşuyorsun ya da istemeye istemeye doğruları itiraf ediyorsun. Sahi sen hangisisin?”

1 yorum yapılmış
  • Vatandas
    9 Mart 2022 • 04:05
    Ak parti İl Baskanı Suat.Her gün yapılan zamlarla milletin anası ağlıyorken boyle tırıvırı demeçler sana bır şey katmaz.Adama sorarlar.Baskana HDP nin 4000 oy verdığini nasıl tespit ettin?Sende bu maharet varsa kendi partinden Başkana kaç oy geldiğini de saymışsındır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.