VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABAT’TAN HAKEM VE TFF TEMSİLCİLERİNE TEPKİ

7 Mart 2022

...........................................

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, kendi sahalarında berabere kaldıkları Bursaspor maçında iki oyuncusunun kırmızı kart görmesi ve verilen kararlar nedeniyle maçın hakemine tepki göstererek, “Siyasi lobi yapılması bana göre sporda gerekmiyor. Boluspor'un hedef anlamında önünü kesmeye çalışıyorlarsa hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Bursaspor maçındaki hakem hataları ve federasyon temsilcilerinin kulüp yetkililerine yönelik tavırlarına tepki gösterdi. Federasyon temsilcilerin kulüp yöneticilerine hakaret ettiğini ve suç duyurusunda bulunduklarını belirten Abat, “Biz hep sustuk. Hiç konuşmadık. Geçen haftaki maçta da bariz bir penaltımız verilmedi. Sürekli pozisyon hataları, bir önceki maçta golümüz iptal oldu. Alakası olmayan bir pozisyonda penaltımız verilmedi. Bugün de hakem futbolculardan gelen bilgilere göre biz gol atınca 'niye seviniyorsunuz, adamlar küme düşüyor' demiş. Böyle saçma saçma şeyler söyleyen bir hakemle karşı karşıya kaldık. Hiç olmaması gereken kırmızı kartlar. Hakem tamamen kontrolü kaybetti. Bunlardan daha vahim olanı da şu. Türkiye Futbol Federasyonu gibi gözde bir kuruluşun temsilcisi bizim yöneticilerimizle muhatap olarak 'bunları da yazın, bunları da not alın' diyen yöneticilerimize kötü sözler sarf ediyor. Şahsen ben duymadım. Burada 25-30 tane yönetici ağza alınmayacak hakaret ettiğini söylüyorlar. Şu anda da şahitleriyle birlikte şikayetçi olmak için karakola gittiler" şeklinde konuştu.

TAKIMIMIZIN ÖNÜ KESİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Başkan Abat, kırmızı beyazlı takımın önünün kesilmeye çalışıldığının altını çizerek şunları söyledi:

“Boluspor asla sahipsiz değildir. Siyasal güçler her ne kadar herkesin Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanları takımlarının yanında olup maddi anlamda, kulis anlamında, lobi anlamında bir şeyler yapmaya çalışıyorsa da maalesef bunlarla Türkiye'deki futbol bir yere kadar geliyor. Biz gecemizi gündüzümüze katıyoruz. O kadar borcun içinde takımı bir yere getirmeye çalışıyoruz. Ama bu yenilen hak herkesin çoluğu çocuğu var. Benim bu konuda yaptığım emekler, yönetici arkadaşların, teknik heyetin, futbolcularımızın sahada verdiği mücadele eğer federasyon anlamında bir takım sıkıntılara sebep oluyorsa, Boluspor'un hedef anlamında önünü kesmeye çalışıyorlarsa hakkımı helal etmiyorum. Boluspor sahipsiz değildir. Bundan sonra her maç gönderdikleri hakemi geçtim, gözlemci dahil olmak üzere lütfen bizim yönetimimizle, protokolle, taraftarla ikili diyaloglara girecek tecrübesiz insanları Boluspor maçlarına vermesinler. Siyasi lobi yapılması bana göre sporda gerekmiyor. En lüzumsuz, en basit olan şey biz sahadaki mücadelemizle bir yerlere gelmeye çalışıyoruz. Gerçekten bu ligde mücadele etmek çok zor. Çünkü bir şekilde sponsoru, parasal, maddi anlamlarda bu işleri çözmüş kulüplerle mücadele etmek bizim gibi şehir takımları için çok zor. Ama sahada da hakkımızı bu şekilde gasp eden kasıtlı olarak buraya gelen arkadaşları bir şekilde hakemleri Allah'a havale ediyorum. Boluspor hiçbir şekilde mücadelesinden ödün vermeyecektir. Her seferinde daha hırsla daha azimle hak ettiği yerlere gelecektir."

2 yorum yapılmış
  • Bolusporlu
    7 Mart 2022 • 07:12
    Başkanımızın görüşlerine katılıyoruz. Şanlı Boluspor sevgisini gençlerimize kazandırmak ve onları maçlara seyirci olarak çekebilmek için, ortaokul, lise öğrencileri için bedava veya çok ucuz bilet uygulamasına geçilmesini Başkandan rica ediyoruz. Ayrıca gençlerden bando ve amigo olarak da faydalanmak mümkün.
  • Yuksel14
    7 Mart 2022 • 16:21
    ne önü ya ne yaptın çok gol attındamı saymadı..daha rakibin golünü saymadı..kırmızı kartlar doğru..hocada akıl olsa ilk yarı sarı kartı olanları değiştirirdi..yanlış kadro çıkarmıştı zaten..hiçmi görmüyon takımı 2 haftadır perforsman 0 dı..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.