VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN’A HUKUKİ SAVAŞ BAŞLATIYORLAR

3 Mart 2022

............................................

AK Parti Bolu İl Başkanlığı, göreve geldiği günden bu yana kamuoyunda sıkça gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve ekibinin belediye bünyesinde yaptığı çalışmaları ve ihaleleri tek tek inceleyerek hukuki savaşa hazırlandıkları ortaya çıktı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görev süresi içerisinde yaptığı açıklamaları geniş yankı buldu. Özellikle sığınmacılara yönelik çıkışlarıyla dikkat çeken Başkan Özcan’ın belediye meclis üyeleri ile yaşadığı gerginliklerde kamuoyunda çok tartışıldı. AK Parti Bolu İl Başkanlığı’ndaki hukukçu yöneticiler ve partililer eşliğinde Başkan Özcan’ın tüm yaptığı açıklamalar, çalışmalar ve ihaleler mercek altına alındı. Parti bünyesinde bir yıldır büyük bir titizlikle yürütülen Başkan Özcan’a karşı hukuki savaş çalışmalarında sona gelindiği öğrenildi. Başkan Özcan aleyhine hazırlanan çok sayıda klasör ve evrağın önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Savcılığına teslim edileceği ortaya çıktı.

4 yorum yapılmış
  • Bolulu
    3 Mart 2022 • 04:38
    Çamur at iz kalsın taktiği ama yemezler.Ülke gündemi vatandaşın gündemi belli gündem değilsin dertleri.Geliyor gelmekte olan.
  • merAKDA
    3 Mart 2022 • 06:32
    hukuki savaşınızı sonra yaparsınız,Boluda kaç tane binanın altında sığınak var onun araştırmasını yapsanız daha iyi olmazmı?
  • Hasan
    3 Mart 2022 • 08:18
    Bu şehrin bazı siyasileri neden bütün boş işlerin peşinden koşuyor? Bu vaktinizi 3 yılda yapmadığınız ve Bolunun sorunları olan çalışmalara ayırsanız daha iyi olmaz mı? Fikir üretin. Sorun değil. Üretemiyorsanız halka sorun bizler sizlere yol gösteririz.
  • KocaBolulu
    3 Mart 2022 • 12:35
    Az kaldı az sandıkta hesaplaşacağız 20 yıldır mahvettiniz milleti kanımızı emdiniz ülkeyi karış karış Araplara sattınız ne yüzle kimden hesap soruyorsunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.