VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİLERİ SPORLA BULUŞTURACAK PROJE

25 Şubat 2022

.............................................

Bolu’da amatör spor kulüpleri ile okulların işbirliği içerisinde hareket ederek öğrencilerin en az bir spor dalını seçmesini sağlamak için ‘Okul-Spor Kulübü Kardeşliği Projesi’  hayata geçirildi. 

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in talimatıyla öğrencilerin sporla buluşmasının sağlanması için yeni bir çalışma başlatıldı. ‘Okul-Kulüp Kardeşliği Projesi’ toplantısı İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Bolu Valisi Ahmet Ümit’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, beden eğitimi öğretmenleri, amatör spor kulüpleri temsilcileri ve antrenörler katıldı.

Bolu’nun spor tesisleriyle, spor kulüpleriyle, havasıyla ve doğasıyla başarılı sporcular yetiştirebilmek için çok elverişli bir konuma sahip olduğuna dikkat çeken Vali Ümit, “Okul-Spor Kulübü Kardeşliği Projesi”ni hayata geçirmemizdeki gayemiz amatör spor kulüplerimiz ile okullarımızın işbirliği içerisinde hareket ederek öğrencilerimizin hayatına en az bir spor dalını entegre etmek suretiyle bedensel, zihinsel gelişimlerini desteklemeyi, boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini, bağımlılık yapıcı maddelere tevessül etmemelerini ve hayatlarını disipline etmelerini sağlayarak, kavga ve şiddetten uzak, farklılığını ortaya koyan, ahlâklı, vicdanlı, özgüvenli bir duruşla milli ve manevi duygulara haiz, çevresine örnek olan bireyler olarak yetiştirilmelerini ve başarıya koşmalarını, bu suretle amatör kulüplerimize de katkı sağlamayı amaçlamaktayız.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.