VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA KANLI GECE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

24 Şubat 2022

..............................................

Bolu’da gece saatlerinde çıkan kavgada Beyazıt Bestami Ay ile ağabeyi Muhammed Ay, tartıştıkları 28 yaşındaki Sefa Candan’ın bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Beyazıt Bestami Ay hayatını kaybederken, kaçan katil zanlısı her yerde aranıyor.

Kanlı olay gece saatlerinde Tabaklar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde Beyazıt Bestami Ay ile ağabeyi Muhammed Ay bilinmeyen bir nedenden dolayı Sefa Candan ile tartıştı. Gerginliğin kavgaya dönüşmesinin ardından Sefa Candan üzerinde taşıdığı bıçakla iki kardeşe saldırdı. Aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanan Ay kardeşler olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Ağır yaralanan Beyazıt Bestami Ay hastanede yaşamını yitirirken kardeşi Muhammed Ay’ın tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bir kişiyi öldürüp bir kişiyi bıçaklayan Sefa Candan ise olayın ardından kaçtı. İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayet zanlısı Cihan'ın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

1 yorum yapılmış
  • Mehmet
    27 Şubat 2022 • 14:16
    Allah rahmet eylesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.