VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE CEZA YAĞDI

23 Şubat 2022

..........................................

Bolu’da polis ekiplerinin yolcu otobüsünde yaptıkları aramada üzerinde 17 kilo esrarla yakalanan şüpheli 5 yıl hapis ve 10 bin lira para cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan iki sanığa da mahkeme heyeti ceza yağdırdı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Diyarbakır'dan İstanbul'a giden yolcu otobüsünde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yolcu otobüsü Anadolu Otoyolu’ndaki kontrol noktasında polis ekipleri tarafından durduruldu. Narkotik köpeği eşliğinde otobüste yapılan aramada valizlerin içerisinde 17 kilo esrar ele geçirildi. Valizin sahibi Mustafa Geyik, gözaltına alınarak sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Tutuklu yargılanan Mustafa Geyik ile ile uyuşturucuyu temin ettikleri belirlenen tutuksuz sanıklar Ersin Salgut, Hüseyin Enercik, Harun Kılıçkaya ve Ahmet Karavar, Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktılar. Mahkemedeki savunmasında uyuşturucu maddeyi 200 TL karşılığında taşımayı kabul ettiğini ifade eden Geyik, “Uyuşturucuları valizin içerisine sakladım. Diyarbakır'dan yolcu otobüsüne bindiğimde bana malı teslim eden Harun Kılıçkaya'ya, telefonla mesaj çekerek, 'Kuşu uçuruyorum' notunu gönderdim. Ama narkotik köpeğine yakalandım. Benim kadar diğer sanıklar da suçludur" dedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Mustafa Geyik’e 5 yıl hapis 10 bin lira adli para cezası verdi. Tutuksuz yargılanan sanıklar Ersin Salgut 10 yıl hapis ve 20 bin lira adli para cezası, Hüseyin Enercik ise 10 yıl hapis 20 bin lira adli para cezasına çarpıtılırken, Harun Kılıçkaya ile Ahmet Karavar beraat etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.