VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU KIZILAY’DAN TÜRKİYE’DE BİR İLK

16 Şubat 2022

...........................................

Türk Kızılay Bolu Şubesi tarafından düzenlenen ve 28 liseden toplam 5 bin 205 öğrencinin katıldığı ‘Biliyor Musun Bilgi Sınavı Projesi’ kapsamında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle dağıtıldı.

Türk Kızılay Bolu Şubesi’nin “Biliyor Musun Bilgi Sınavı Projesi” kapsamında Aralık ayında Bolu merkezde bulunan 28 lisede bilgi sınavı yapıldı. Sınava giren 5 bin 205 öğrenci, kızılay, ilk yardım, afet bilinci ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs konularından eşzamanlı sınava tabii tutuldu.

Sınavda dereceye giren öğrenciler için Kızılay Bolu Şube Başkanlığında düzenlenen ödül törenine, Bolu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk, AFAD Bolu İl Müdürü Cengiz Çavuş, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seçkin Özgen, Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve gönüllüler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Başkan Muhsin Kınacı, proje ile Türkiye’de bir ilk’e imza attıklarına dikkat çekerek, “Bilinçli bir toplum oluşturulabilmesi için yapmış olduğumuz bu projemiz hem Bolu hem de Türkiye içerisinde bir ilke imza atmıştır. Kızılay, afet bilinci, ilk yardım ve koronavirüs konularında öğrencilerimiz dolaylı olarak bilgilendirilmiş ve tatlı bir rekabet içerisinde olmaları sağlanmıştır.” diye konuştu.

Törende öğrencilere ödülleri verilirken toplamda 6 bin 150 lira ödül dağıtıldı.  Anlamlı projenin önümüzdeki yıllarda da farklı konularla, geleneksel hale getirilmesi hedefleniyor

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.