VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KATLI OTOPARK ALANINDA TARİHİ ESER KAZISI

14 Şubat 2022

...............................................

Bolu Belediyesi tarafından yıkılan katlı otopark alanında arkeologlar nezaretinde kazı çalışması başlatıldı. Yıkımın yapıldığı alanlar bölümlere ayrılarak ekipler titiz şekilde kazma ve kürekle arkeolojik kazı çalışmalarını yürütüyor.

Aktaş Mahallesinde yer alan katlı otopark belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İş makineleri tarafından günler süren çalışmanın ardından bina yıkılıp molozlar kaldırıldı. Alanda iş makineleriyle yapılan çalışmaların ardından bu kez arkeologlar nezaretinde kazı çalışması başlatıldı.

Bolu Belediyesinde görevli işçiler İl Müze Müdürlüğü işbirliği ile yıkımın yapıldığı alanı bölümlere ayırarak kazma ve küreklerle çalışma başlattılar.

Belediye yetkilileri yıkılan otopark alanında Müze Müdürlüğü ekiplerinin nezaretinde arkeoloji kazısı başlatıldığı açıkladı.

1 yorum yapılmış
  • Bolusulus
    15 Şubat 2022 • 04:25
    Tanju bey çok iyi biliyor herşeyi vermiş olduğu sözleri tutsun ilk başta.hani çalışanı en az 4.550 TL maaş verecekti ne oldu yememişmi Tanju bey 4.250 TL maaş aldım belediyede calisiyorumorda çalışan işçi arkadaşlarım çöpte pislik içinde çalışıyor bütün sözleşmelilere 4.250 TL maaş yatırmış bumuydu sözü
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.