VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VAKA SAYISI ALARM VERİYOR

14 Şubat 2022

....................................................

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı tabloya göre Bolu’daki vaka sayısı 100 bin kişide 950.12’ye yükseldi. Omicron varyantı ile birlikte tırmanışa geçen vakaların önünün alınamaması dikkat çekiyor.

Bolu’da koronavirüs vaka sayısı oranlarındaki ciddi artış tedirginlik yaratmaya başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı son vaka tablosunda Bolu’daki vaka sayısı 29 Ocak- 4 Şubat arası 100 bin kişide 950.12 oldu. 22-28 Ocak 879.60 olan vaka sayısının her geçen gün artması dikkat çekerken omicron varyantının önüne geçilemiyor. Kentte yüzlerce insan evlerinde karantina sürecini geçirirken hastanelerdeki servislerde de vatandaşların tedavilerine devam ediliyor. Maske, mesafe kurallarına uyulmaması ile birlikte daha bulaşıcı olan ve hızla yayılan omicron varyantına yakalanan insan sayısı her geçen gün katlanarak artıyor.

  • BOLU'DA VAKA SAYISI ALARM VERİYOR
2 yorum yapılmış
  • levent
    14 Şubat 2022 • 05:14
    şanlıurfada aşılama sayısı çok düşük boluda aşılama oranı çok yüksek... ama şanlıurfada vaka sayısı çok az.. ama boluda çok fazla... bu aşılamanın hastalığın yayılma hızını azaltmadığı aksine çoğaltıyor gibi..
  • MustafaDEER
    14 Şubat 2022 • 12:35
    Hemen suçluyu bulmuşsunuz Levent efendi. Hiç söylemiyorsun ki, virüs insanların umurunda değil. Asıl bu işin müsebbibi vurdumduymaz insanlar, aşı falan değil. Tedbir yok, mesafe yok, maske yok.. E ne olacak? Aşı, bu durumda nasıl etkili olacak? Aşımızıda olacaz tedbirli de olacaz, başka yolu yok bu melanetten kurtuluşun. Herkese sağlıklı günler dilerim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.