VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAYAÇLARI YERE ATARAK ZAMLARI PROTESTO ETTİLER

10 Şubat 2022

.......................................................

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz ve partililer elektrik dağıtım şirketi önünde gelen fahiş zamları protesto ettiler. Elektrik sayaçlarını yere atan Beykoz, 2 bin 500 liraya geçinmeye çalışan emekli bir vatandaşa ekonomi uzmanı olduğunu belirterek madalya taktı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz ve partililer, Borazanlar Mahallesinde bulunan elektrik dağıtım şirketinin önünde elektriğe yapılan zamları protesto ettiler. DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Gelecek Partisi il örgütü, ve CHP İl Genel Meclisi üyeleri de eyleme katılarak destek verdi. Grup adına açıklama yapan Beykoz, emekli ve asgari ücrete yapılan zamların vatandaşın eline geçmeden eridiğini belirterek, “Kış ayının sert geçtiği şu günlerde hükümetin elektrik, doğalgaz ve petrol ürünlerine yapmış olduğu fahiş zamları protesto etmek için bir aradayız. Yeni yılla birlikte emekli ve asgari ücret oranlarında rekor düzeyde denilerek rekor zamlar açıklandı ve vatandaşın enflasyona ezdirilmeyeceği ifade edildi. Yapılan maaş zamları henüz Şubat ayına girmeden eridi kayboldu. “ diye konuştu.

Zamların geri alınması çağrısı yapan Beykoz, şunları söyledi:

“Zamlara, hayat pahalılığına tüm bu sıkıntı ve zorluklara yeter diyoruz! Elektrik ve doğal gaz zamları acilen geri çekilsin. Yüzde 18 olan KDV sıfırlansın. Kara kışın ortasında bu hayat pahalılığı ve ekonomik kriz içerisinde vatandaşın daha fazla fedakarlık yapmasını beklemek düpedüz aymazlıktır. Fedakarlık yapması gereken birileri varsa onlar bu ülkenin kaynaklarını yağmalayan, paralarına para katanlardır. Artık vatandaşın gerçek gündemi olan; hayat pahalılığı, enflasyon, ekonomik kriz görmezden gelinmemedir! Bugün hem Bolu da hem de ülkemizde maddi imkansızlık yaşayan ve geçinmekte zorlanan vatandaşlarımızın faturaları kamu kaynaklarından ödenmelidir. Ayrıca hızla artan hayat pahalılığı karşısında emeklilerimizin gelirlerinde yeniden bir düzenleme yapılmalı, insan onuruna yaraşır bir yaşam düzeyine acilen yükseltilmelidir. Adalet ve Kalkınma Partisi yazar kasa ile geldi ama bu gün o yazar kasa ile gelen Adalet ve Kalkınma Partisi elektrik sayacı ile inşallah gidecektir”

Açıklamaların ardından elektrik sayaçları yerlere atılırken Beykoz, 2 bin 500 liraya geçinmeye çalışan emekli bir vatandaşa madalya taktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.