VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CAHİT ÇINGI’DAN PARTİSİNE TEPKİ

10 Şubat 2022

...............................................

CHP’li Cahit Çıngı, partisinin Bolu İl Başkanı Kazım Karsu’nun yanında 7 partili ile fotoğraf verip zam açıklamasına tepki göstererek, “Bu kadar mı uzağız sokaktan? Bu kadarlık mı bizim mücadelemiz? Özgüvenimiz bu kadar eksik mi? Arkadaşlar 15-16 ay sonra seçim var farkında mısınız?” dedi.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, parti binasında yanında 7 partili ile birlikte elektrik, doğalgaz ve petrol ürünlerine yapılan zamlara karşı açıklamalarda bulundu. Bolu’da CHP’li Cahit Çıngı, Karsu’nun az sayıda kişi ile açıklama yapıp fotoğraf vermesine tepki göstererek, partinin diğer üyelerinin nerede olduğunu sordu. Partisini sokaktan uzak olduğunu ifade ederek seçim hatırlatması yapan Çıngı, sosyal medya hesabından partisine şu sözlerle yüklendi.

“Genel merkezimiz elektrik zamlarına ilişkin bir metin hazırlamış ve 81 il örgütümüzün aynı gün aynı saatte ve sokakta vatandaşlarla birlikte okunması için. Diğer il örgütlerinden mesajlar geliyor. Bekliyorum ama nafile. Tv başındayım. Ankara ve İstanbul il başkanlarını canlı yayında izliyorum. Daha sonra diğer İllerin açıklamalarını sosyal medyada görüyorum. Daha sonra Bolu örgütümüzün mesajını görüyorum. 8 kişi 2 arkadaşımız il yönetiminden. Parti binamızdan bir görüntü paylaşılmış. Paylaşan kişiye özel basın mensubu gazeteci. Şimdi soruyorum, nerede il yönetim kurulu, ilçe yönetim kurulu, il kadın kolları, ilçe kadın kolları, il ve ilçe gençlik kolları, partimizin üyeleri. Bu kadar mı uzağız sokaktan? Bu kadarlık mı bizim mücadelemiz? Özgüvenimiz bu kadar eksik mi? Arkadaşlar 15-16 ay sonra seçim var farkında mısınız? Bu sadece fotoğraf çekmek için elle pencereye tutulan 128 milyar afişinden sonra beni ve biliyorum ki birçok partilimizi derinden yaralamıştır.”

2 yorum yapılmış
  • Tahircetinkaya
    10 Şubat 2022 • 07:15
    İlyonetimi. Çay. Bahçesinde oturduklarını zannediyor
  • MazlumDzgn
    12 Şubat 2022 • 07:13
    İl yönetim kuruluna daha dinamik daha çalışkan partiyi ileriye doğru taşıyacak partili yokmu şimdiki başkanıma yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ederiz ancak onların fikirlerinden faydalanıp yerlerini gençlere vermelerini sağlamak lazım partimizin gençlere ihtiyacı var parti binasına gidiyorum hep bakıyorum 50yaş üstü insanları görüyoruz tabana inmek lazım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.