VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ABSÜRT ELEŞTİRİLERE BOZULUYORUM"

2 Şubat 2022

..........................

HABER: MUTLU YUCA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki kar temizliği konusunda belediye ekiplerinin yetersiz kaldığı yönündeki eleştirilere cevap vererek, “Biz ne kadar mücadele etsek de bu karın erimesi lazım. Yollarda ise çekilememiş araçlar nedeniyle yapılamamış temizlikler var. Zabıta ekiplerimiz yolları zorla boşalttırıyor bu kez de zabıtayı şikayet ediyorlar” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, düzenlediği basın toplantısında kentte günlerdir süren ve ekiplerin devam ettiği kar temizliği çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Belediyeden kaynaklı hatalar için ben halkımdan özür dilerim. Ben hatalarımın yanı sıra geçmiş dönemin hatalarından dolayı da sıkıntı yaşıyorum. 20 gün olmuş kar yağalı adam aracının üzerindeki karları temizlememiş, aracını hareket ettirmemiş biz oraya temizlik yapmak için giremiyoruz. O vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. 7 bin 500 kamyon kar toplamışız ve toplamaya devam ediyoruz. Her kamyonda 20 metreküp kar var. Bunları Kuruçay’a döküyoruz ve Kuruçay’ın debisini arttı. 150 bin metreküp kar toplamışız ama milyonlarca belki milyarlarca metreküp kar düştü bunu hesaplamak mümkün değil. “şeklinde konuştu.

“ABSÜRT ELEŞTİRİLERE BOZULUYORUM”

Özcan, kar temizliği konusunda gelen absürt eleştirilere bozulduğunu ifade ederek, “Biz ne kadar mücadele etsek de bu karın erimesi lazım. Yollarda ise çekilememiş araçlar nedeniyle yapılamamış temizlikler var. Zabıta ekiplerimiz yolları zorla boşalttırıyor bu kez de zabıtayı şikayet ediyorlar. Araç çekili olduğu zaman ben o karı nasıl temizleyeceğim. Eleştirilerin yüzde 99’u haklı ama böyle absürt eleştirilerle gelenler var. Bunlara bozuluyorum” ifadelerini kullandı.

8 yorum yapılmış
  • Krolu
    2 Şubat 2022 • 13:02
    Hiç absürt eleştirilere bozuluyor um diyerek Bolu halkına haksizlik yapma ben geçen hafta hale girip alışveriş yapayım dedim yürünecek halde değil di siz haklısınız demek niye yakışmıyor mu
  • Gasgonyalziko
    3 Şubat 2022 • 00:40
    Krolu..sen açıklamayı anlamamışsın. Adam eleştirilerin %99 haklı diyor. Sen yaptığın yorum ile yüzde 1e çoktan girmişsin. Gitmeseydin hâle abi Otur ıccak evin de
  • alpagutbey
    3 Şubat 2022 • 01:13
    deniz pastanesinin arkasındaki yollar berbat .sadece karda değil ..yollar kazılıp asfaltlanmadı ..hendek yuvası ..arabaların geçmesi de mucize ..ben böyle rezil bir yıl görmedim ..1 hafta oldu nerseyse kar yağışının üzerinden..araba filanda yok başkanın dediği gibi..
  • VATANDA
    3 Şubat 2022 • 01:32
    BOŞVER BAŞKAN, AĞZI OLAN KONUŞUYOR. ALAATTİN BU KADAR KARMI GÖRDÜ DE O GÜNLERE ÖZENİYOR MİLLET.BAÇESİNE LEĞENDEN SU BOŞALSA BELEDİYE DİYE BAĞIRIYOR BAZILARI...!
  • Mustafa
    3 Şubat 2022 • 01:40
    Allahtan havalar ısınıyor. İnsanlar sizi daha iyisini yapın diye seçtiler. Siz daha iyisini yapabildinizmi?
  • Poyraz
    3 Şubat 2022 • 17:33
    Her şeye bi cevabın var bunuda yapamadım yok geldiğin günden berii çenen hariç hiç birsey yapmadın Bolu'da bunu hak etti hepsi bu finali hep beraber görücez
  • pazarc
    4 Şubat 2022 • 00:21
    kanal yolu berbat asfalt yolda yarım metre çukur var kar yağacağını bilmen için müneccim olmana gerek yok başkan bu lafı hatırlarsın.1 ay önce durdurup temizleseydin oaraları böyle olmazdı.
  • Adalet
    4 Şubat 2022 • 02:43
    Beĺediye hizmet inde sınıfta kaldın tanju ozcan bu millet sizi hizmet için ⁰sectı Beĺediye yı ikiye ve parçalara iĺtimas için değil kaynaklı hatalardan dolayı özür dilerim diyor 7500 kamýonü ve 150 bin metreküp karı olctunuźmu biz bélédiye nın biriktirdiği karı hasta hasta kendimiz temizledik bu millet sectiyse indirmesini biĺir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.