VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN FATMA GİRİK ÖNERGESİ

2 Şubat 2022

...................................................

Bolu Belediye Meclisi tarafından geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren ünlü oyuncu Fatma Girik’in adının bir sokak veya parka verilmesi için verilen önerge kabul edildi.

Bolu Belediye Meclisinin Şubat ayı ilk oturumunda Turizm ve Tanıtım Komisyonu üyeleri Cumhur Bandakçıoğlu, Onur Koyunoğlu ve Cihan Tutal, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden usta oyuncu Fatma Girik’in adının bir park veya sokağa verilmesi içeren önerge sundu.

Üç üyenin verdiği önergeye sıcak bakan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Fatma Girik gerçekten Türk sinemasının emekçilerinden ve önemli başrol oyuncularından birisiydi. Allah rahmet eylesin. Fatma Girik, aynı zamanda eski bir belediye başkanıydı. Turizm ve Tanıtım Komisyonu üyeleri bence doğru bir öneride bulunmuşlardır” dedi.

Ünlü oyuncunun adının bir park veya sokağa verilmesinin talep edildiği önerge oy birliğiyle İmar Komisyonuna sevk edildi. Komisyonda alınacak kararın ardından Fatma Girik’in adının yaşatılacağı yer netlik kazanacak.

3 yorum yapılmış
  • sebenli
    2 Şubat 2022 • 05:50
    çok doğru bir karar
  • bolulu
    2 Şubat 2022 • 11:53
    zaten başka ne icraatları var. oraya buranın adını değiştirmek.
  • Recai
    4 Şubat 2022 • 10:02
    Sokak park anıt neyse öncelikle kendi şehrinin şehit Gazi veya üstün nitelikli olanların adı soyadı yaşatılır Fatma Girik allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Şişli belediye başkanı olduğu için bu kararmı alındı veya neden halk hizmeti özellikli ve memnuniyet niteliği taşımalıdır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.