VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KRİPTO DÜNYASINDA TÜRKİYE’DE BİR İLK’E İMZA ATIYOR

30 Ocak 2022

........................................................

Fan Token ile kripto para dünyasına adım atan Beypiliç Boluspor, Türkiye’de bir ilk’e imza atarak aldığınız tokenlerin belirli bir miktarını bir süre cüzdanlarınızda tuttuğunuzda, Metaverse of TURKEY projesinin metakent tokenlerinden hediye olarak kazanma fırsatı sunuyor.

Kripto para dünyasına Fan Token ile giren Beypiliç Boluspor, yatırım yapanlar için yeni bir fırsat kapısı daha açtı. Boluspor Fan Token alıp, aldığınız tokenlerin belirli bir miktarını bir süre cüzdanlarınızda tuttuğunuzda, Metaverse of TURKEY projesinin metakent tokenlerinden hediye olarak kazacaksınız. Bu Metakent tokenler ile piksel alımı yapabilecek ve Metakent dünyasına katılmış olacaksınız.

10 bin TL fan token alan ve 1 ay bekleyen yüzde 8 (800 TL değerinde) kent token, 2 ay bekleyen yüzde 18 (1.800 TL değerinde) kent token, 3 ay bekleyen yüzde 30 (3.000 TL değerinde) kent token sahibi olacak. Kampanyadan yararlanmak ve daha detaylı bilgi almak isteyenlerin [email protected] adresine e-mail göndermeleri ifade edildi. Boluspor Fan Token “Ön Satışı” tamamlanmış ve 31.01.2022 saat 16:00’da Helenex Crypto borsasında alım ve satım işlemlerine açılacaktır.

2 yorum yapılmış
  • AYHAN
    30 Ocak 2022 • 08:51
    halkın parasını soymanın yolları token moken
  • komik
    30 Ocak 2022 • 09:38
    bu adamların iş yaptığı borsa tam bir hayal kırıklığı, büyük borsalar dururken ne kadar üç kağıtçı varsa toplanıp kurulan borsa elemanları ile iş yapıyorlar. kötü durumda olan bolu daha kötü duruma düşecek. yazık.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.