VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAYVANLARA YARDIM ELİ

26 Ocak 2022

.....................................................................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, yoğun kar yağının etkili olduğu Bolu’da yaban ve sokak hayvanları için bırakılan yem miktarlarını paylaştı.


Soğuk ve karlı havada yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban ve sokak hayvanları için Bolu Valiliğine bağlı kurumlar tarafından şehrin farklı noktalarında yemleme işlemi yapılıyor. Yoğun kar yağışının başlangıcından bu yana devam eden besleme işlemlerinde kullanılan yem miktarını ise Bolu Valisi Ahmet Ümit sosyal medya hesabından paylaştı.

“BELİRLENEN BÖLGELERE BIRAKILDI”

Bolu genelinde bir buçuk tona yakın yemleme yapıldığını aktaran Ümit, “İlimiz genelinde son yemlemede; Doğal hayatın süsü yaban hayvanlarımızın beslenmesi için 200 kg besi yemi ve 300 kg ot, sokaktaki sahipsiz hayvanların beslenmesi için ise 750 kg protein ürünleri, 200 adet ekmek, 165 kg mama, 50 kg buğday belirlenen bölgelere bırakıldı” dedi.

“ÇALIŞMALARI DOLAYISIYLA TEŞEKKÜR EDERİM”

Çalışmalar için görevli ekiplere teşekkür de eden Ümit, “Bolu genelinde etkili olan olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri için gerek yaban hayvanlarının gerekse sokakta yaşayan hayvanların  beslenmelerinde görev alan gönüllülerimize ve mesai arkadaşlarımıza duyarlılıkları ve çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

  • HAYVANLARA YARDIM ELİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.