VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA KAR ALARMI

22 Ocak 2022

............................................

Bolu’da son 50 yılın en yoğun kar yağışının yaşanırken Pazartesi gününden itibaren daha soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağı açıklandı.

Bolu’da geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışının ardından kent merkezinde kar kalınlığı yaklaşık 70 santime ulaşırken yüksek kesimlerde ise iki metreye ulaştı. Son 50 yılın en yoğun kar yağışının etkili olduğu Bolu’da bugün (Cumartesi) ve Pazar günü de kentte rekor seviyede kar yağışı bekleniyor. Karla mücadele için tüm ekipler ve kurumlar teyakkuza geçti. Özellikle Ankara ve İstanbul arasındaki en önemli geçiş güzergahı olan Bolu Dağı’nda karayolları ekipleri yolları açık tutmak için 24 saat mesai yapacak.

Hafta sonu etkili olması beklenen kar yağışının ardından Pazartesi gününden itibaren de Bolu için turuncu kod uyarısı yapıldı. AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan  yapılan yazılı açıklamada, pazartesi gününden itibaren Türkiye'nin, Karadeniz üzerinden gelecek daha soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği belirtilerek, Bolu için turuncu kod uyarısı yapıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.