VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RASİM BAŞKAN MECLİSE YÜRÜYOR

6 Ocak 2022

………………………………………………………………...

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, köy köy mahalle mahalle gezerek vatandaşların dertlerini dinliyor. Vatandaşların nikah ve cenaze törenlerine de katılmayı ihmal etmeyen Özdemir’in yakın ilgisi taktir topladı.

Göreve geldiği günden bu zamana kadar halkın içinde olan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, kentte sıkmadık el bırakmamak için yoğun mesai harcıyor. Özdemir ve beraberindekiler köy köy mahalle mahalle gezerek vatandaşlarını sorunlarını dinliyor. Her gittiği yerde yakın bir ilgiyle karşılaşan Özdemir, belediye tarafından yardım yapılan ve ihtiyaçları karşılanan köyleri de ziyaret etmeye başladı. Köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Özdemir, hem yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verirken köy halkının da dertlerini dinledi. Özdemir’in köy ziyaretlerinin yanı sıra cenaze törenine katılamadığı vatandaşların evlerine tek tek giderek taziyelerini sunması ve beraberindeki heyet ile birlikte dualar okunması da takdir topladı. Sosyal belediyecilik anlamında yapılan çalışmalar ve Özdemir’in vatandaşların kapılarını çalması Bolu’da yaşayan vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor.

Vatandaşların ihtiyaçlarını sırtlamak için köyleri tek tek ziyaret edeceklerini belirten Özdemir, “Orada bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür. Gezmesek de tozmasak da o köy bizim köyümüzdür” dizeleri ile büyüyen bir neslin evlatlarıyız. Artık o uzaktaki köylere biz gidiyoruz. Ama gezmeye,tozmaya değil. Yardım eli uzatmaya, ihtiyaçlarını sırtlanmaya gidiyoruz. Belediye Meclisimizin onayı ile Köylerimizin sesine kulak veriyor, yolunu yolumuz yapıyoruz” dedi.

2 yorum yapılmış
  • cumhurhalk
    6 Ocak 2022 • 21:14
    Başkandan daha çok seni görmek isteriz Rasim başkan mecliste. Çünkü daha çok hak ediyorsunuz.
  • ESNAF
    7 Ocak 2022 • 03:21
    VEKILLIK YAKISIR TAHSİN BASKANIMIZA
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.