VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAHTE KOMUTAN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

3 Ocak 2022

.............................................................

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, telefonda kendisini jandarma komutanı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla suçüstü yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Bolu'da 3 gün önce meydana gelen olayda, telefonda kendisini jandarma olarak tanıtan bir kişi, konuştuğu Örencik köyünde yaşayan A.D'ye, bir dolandırıcılık ve hırsızlık olayına karıştığı gerekçesiyle değerli eşyalarını evine gelecek kişiye teslim etmesi gerektiğini söyledi. Şüphelenen A.D, kendisini arayan kişiden sonra aramasını isteyerek, hayvanlarına bakması gerektiği bahanesiyle telefonu kapatıp durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma yetkilisi de A.D'ye, arayan kişinin talimatlarını yerine getireceğini söyleyip oyalamasını isteyerek köye ekip gönderdi. A.D, telefonda kendisinden 25 bin lira isteyen şüpheliye talimatlarını yerine getireceğini ifade ederek köye gelecek kişiyi beklediğini söyledi. Bu sırada köye gelen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Mudurnu İlçe Jandarma Komutanlığı ekibi, A.D'nin evinin etrafında tedbir aldı. Parayı almak için gelen dolandırıcılık şüphelisi M.E suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan şüphelinin 4 gün önce de Mudurnu ilçesine bağlı Tavşansuyu köyünde M.A’ya ait 120 gram altın ve 18 bin TL paranın aynı yöntem ile dolandıran S.Ş ile bağlantısının olduğu ve aynı dolandırıcılık şebekesinin elemanı oldukları ortaya çıktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.