VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAYDİ BOLU ÇOCUĞUMUZUN HAYATINI BİRLİKTE KURTARALIM

2 Ocak 2022

.....................................................

Bolu’da evde oynarken mutfak tezgahından düşerek beyin kanaması geçiren 2.5 yaşındaki Baran Ö., yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veriyor. Hayatta kalabilmesi yurt dışından gelecek ilaca bağlı olan ve maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler çocuğun ailesi hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor. Yardım etmek isteyenler Mahmut Alan'a 0507 244 48 08 numaralı telefondan ulaşabilir.

Bolu’da 9 gün önce Bahçelievler Mahallesindeki evinde oynayan Baran Ö., dengesini kaybederek mutfak tezgahından aşağı düştü.  112 Acil ekibi tarafından hastaneye sevk edilen küçük çocuğun beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında kalbi duran Baran Ö., tekrar hayata döndürülerek tedavi altına alındı. Çekmeköy Devlet Hastanesi çocuk yoğun bakım ünitesine sevk edilen küçük çocuk yaşam savaşı veriyor.

Baran Ö’nün asgari ücretli olarak bir işyerinde çalışan babası Ramazan Ö,’de çocuğun tedavisi için işini bırakmak zorunda kaldı. Küçük çocuğun hayatta kalabilmesi için gerekli olan ve yurt dışından gelmesi gereken ilaçlar maddi imkansızlıklar yaşayan aileye zor anlar yaşatıyor.

Ailenin sosyal medyadaki yardım çığlığına sessiz kalmayan Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan, çocuğun tedavisi için maddi desteğe ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, “Çocuğumuz şu anda İstanbul'da tedavi görüyor. Baba, asgari ücretli olduğu için maalesef her masrafa yetişmesi mümkün değil. Ben ilk başta bu konuda siyasilerimizin hastane ile görüşüp en üst seviyede tedavi için yapılması görüşmelerini istiyorum. Ayrıca çocuğumuza yurtdışından alınacak ilaçlar için de yardımcı olmak isteyen var ise bana ulaşabilir. Direkt aile ile görüşülecektir. Allah aileye sabır versin, çocuğumuza bir an önce şifa versin. Ne olur yardımlarınızı böyle insanlardan esirgemeyin.” dedi.

Yardım etmek isteyenler Mahmut Alan'a 0507 244 48 08 numaralı telefondan ulaşabilir.

1 yorum yapılmış
  • SamiyeTrkan
    2 Şubat 2022 • 03:52
    Merhaba, durum son nedir acaba yeni haberim oldu?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.